mynewspapers.net

Att odla hydroponiska romansallad

Att odla hydroponiska romansallad


Plantering och vårda ett hem köksträdgård ger trädgårdsmästare en chans att få tag i djup, fyllig jord och spendera tid utomhus. För noggrann trädgårdsmästare är utsikterna till en framgångsrik frukt och grönsaker skörden i slutet av säsongen ytterligare en fördel. För trädgårdsodlare inte utomhus, men eller som vill odla grönsaker i regionerna eller säsonger som inte stöder dem, är utomhus trädgårdar uteslutet. Hydroponiska system ge inomhus trädgårdsmästare mer utbud, och erbjuder en möjlighet att växa nästan alla grönsaker, inklusive grönskande romansallad, inomhus.

Instruktioner

• Läs instruktionerna som medföljer den hydroponiska trädgården, bekanta dig med systemet. Läs där vattning facket är och få växande krukor. Hitta på/av-knappen och lär dig hur du använder den automatiska bevattningssystem. Kontrollera att ditt system är tillräckligt stor för att stödja flera huvuden romansallad eller om du kan växa bara en i taget.

• Fyll växande krukor med icke-mark växande grund. Hydroponiska trädgård använder stiftelser som torv, sand, lera, vermikulit, flis eller fern fråga, som är renare och mer långvariga än traditionella jord. Romansallad, som kräver en lös, quick-dränering grund, Använd ett poröst ämne som torv eller fern roll att se till utrymme för rötterna och dränering.

• Anläggningen romansallad frön 1/4-tums djupt i den växande foundation och placera krukorna på lämpliga platser. Sätta den hydroponiska trädgården på en plats där det kommer att få fullt dagsljus eller artificiellt ljus i åtta timmar varje dag. Även om romansallad kommer att växa i temperaturer från 4,44 till 26,6 grader C, växer det inte utan rätt mängd ljus.

• Blanda en lämplig hydroponiska näringslösning med rent vatten för din vattning facket. Näringslösning ersätter de vitaminer och mineraler en växt skulle normalt får från jorden och alla gödselmedel och är nödvändigt för växtligheten. Romansallad har kompost och gödsel i utomhus trädgård, så välj en näringslösning som är rik på fosfor, kalium och kväve. Tomat-specifika näringslösningar fungerar också bra med sallad. Häll blandningen i vattning facket och ställa in systemet för små, täta vattningarna. Byt ut vatten blandningen när det tar slut.