mynewspapers.net

Att hålla reda på cirkelträningCirkelträning är ett träningsprogram för att ge dig en intensiv träning genom att hålla pulsen på hög nivå. Som Dietsinreview.com förklarar, är cirkelträning fördelaktigt eftersom det förbättrar din hjärt- och muskulär uthållighet, ger dig mer energi och kombinerar olika former av motion för att ge dig varierade program. Det innebär att utföra en viss uppsättning upprepningar eller serie av övningar, i en viss tid. Att hålla reda på din cirkelträning hjälper dig att övervaka dina framsteg.

Instruktioner

• Köp en anteckningsbok och penna och hålla den för att skriva ner din krets utbildning post. Skriv "Loggbok" på framsidan. Hålla den med ditt gym kit så du inte glömmer att ta med dig.

• Skriv ner ditt träningsprogram. Cirkelträning inkluderar utföra en uppsättning upprepningar på en ångvält innan du tar en paus för en minut sedan upprepa processen på en ny typ av utrustning. Fördela en sida per övning så du kan hålla reda på dina framsteg lätt. Till exempel skriva "60 sekunder Benpress" eller "Alternerande Lunge" överst på varje sida.

• Lägga till kolumner på varje sida för att fylla i uppgifter om dina framsteg. Skapa fyra kolumner under namnet på träningen. Märka dem: datum, vikt lyfte, antal repetitioner, tid.

• Gå till gymmet med din nya loggbok och börjar följa dina framsteg. Utför din första träning och öppna din bok till motsvarande sida.

• Fyll i detaljer om varje övning du slutför. Skriva datum under "Datum," hur många pounds av vikt du använt under övningen under rubriken "Vikt lyfte," sedan lägga till hur många anger du avslutat nedan "Antalet av upprepningar" och, slutligen, notera den tid det tog dig att slutföra detta.

• Fortsätta att följa denna process för varje övning du fylla i ditt träningsprogram att hålla reda på dina förbättringar. Göra ytterligare anteckningar i din bok att övervaka dig. Till exempel, om du har en skada och kan inte utföra en viss övning, skriva ner så det inte påverkar dina framsteg.

• Granska din loggbok en gång i månaden för att erkänna förbättringar som du har gjort. Läs ned kolumnerna i din post. Märka om du har lyckats öka vikten lyfts eller bli snabbare på att utföra en uppsättning upprepningar av en viss övning.