mynewspapers.net

Att göra Vik ut inbjudningar

Att göra Vik ut inbjudningar


Utfällbar inbjudningar, ibland kallas kronblad inbjudningar eller "pochette" inbjudningar, är inbjudningar fällas upp att se ut som en sluten blomma med händelseinformation inuti. Även om dessa typer av inbjudningar används vanligen för mer formella sammankomster, såsom bröllop eller möhippor, kan de användas för alla typer av partiet. Att göra din egen utfällbar inbjudningar tar bara lite tid och pengar, men resultaten ser ut som du spenderat en förmögenhet.

Instruktioner

• Använda ett ordbehandlingsprogram och skrivare att skriva och skriva ut dina inbjudningar. Inbjudan ska skrivas ut på en 7-av-7 bit vellum. Om du inte föredrar att använda ett ordbehandlingsprogram och skrivare, kan du välja att lämna skriva dina inbjudningar eller använder en stencil. Du kan också du stationära papper om du föredrar att inte använda vellum.

• Bifoga din tryckta inbjudan till en bit av 12-av-12 vykort i färg eller mönster som du väljer. Aktivera cardstock så att en av dess tränga någon pekar och en pekar mot dig. Detta kommer att göra det ser ut som en diamant istället för en kvadrat. Använda vellum tejp för att bifoga inbjudan så det är fyrkantig till dig inom kort diamond.

• Vik hörn vykort över för att möta i centrum av inbjudan. Veck veck så att hörnen sitta på plats.

• Använd ett klistermärke för att säkra de fyra hörnen på plats i centrum, som täcker inbjudan. Använd en etikett som är tillräckligt stor för att täcka alla fyra hörnen. Detta kommer att säkerställa de invikta kanterna stanna nere.

• Stick din inbjudan i ett 12-av-12 kuvert innan utskick.