mynewspapers.net

Att göra smycken av återvunnet material

Att göra smycken av återvunnet material

Typer av smyckenMänniskor av någon ålder utbud och skicklighet nivå kan göra smycken av återvunnet material. Du kan göra smycken för dig själv, ge det som gåva eller ens starta ett företag som säljer den. Armband, halsband örhängen och ringar är några av typerna av smycken som kan tillverkas av återvunnet material. Vilken typ av smycken du vill göra avgör material och verktyg du behöver.

Material

Att göra smycken av återvunnet material


Att göra smycken av återvunnet material är en relativt billig hobby, eftersom de flesta av återvunnet material kan hittas runt ditt hus. Allt från glas, papper, vin korkar, flaska toppar, tidningar, säkerhetsnålar och skrivmaskin nycklar kan återvinnas till smycken. Inte bara är det prisvärt, men det bidrar också till miljön. I sin bok "pärlstav smycken med upphittade föremål" skriver Carole Rodgers att storlek, vikt och bräcklighet av material bör betraktas. Hon föreslår dessutom att undvika föremål med skarpa kanter. Din nivå av skicklighet är en annan faktor i att plocka material. Till exempel är att göra pärlor av återvunnet glas, som kräver användning av en blåslampa, svårare än att använda säkerhetsnålar för att göra ett armband. När du arbetar med återvunnet material, är det viktigt att rengöra material noggrant innan du börjar använda dem för att skapa dina smycken.

Verktyg och utrustning

Att göra smycken av återvunnet material


Verktyg för grundläggande smycken-making inkluderar Tänger, avbitare, sax, lim, knäppe, threading nålar, tråd, tråd, och tenn snips. För mer avancerade projekt, verktyg som hammare, kan blow ficklampor, borrar och centrum slag behövas. Överväga de säkerhetsförfaranden i samband med de verktyg och den utrustning du använder. Arbete handskar och skyddsglasögon kan skydda dig samtidigt att göra smycken av återvunnet material.

Teknik

Att göra smycken av återvunnet material


Instruktioner för att göra smycken av återvunnet material kan hittas i böcker, på videor eller på internet. Det finns också workshops och klasser som du kan vidta för att lära sig rätt teknik från människor erfaren att göra smycken av återvunnet material. Kontrollera att du har alla de varor du behöver innan du startar projektet. Använda en linjal mäta objekt som tråd så att dina smycken är rätt passform. Välj en ren, rymlig arbetsplats och ge dig själv gott om tid så att du kan arbeta på ett avslappnat tempo. Ett enkelt exempel på hur man gör smycken av återvunnet material är en säkerhetsnål armband. Först, organisera ditt material. Du behöver säkerhetsnålar, utsäde pärlor, spacer pärlor, resårsnodd och sax. Nästa, trä utsäde pärlor och spacer pärlor på säkerhetsnålar. Skär två bitar av sladden till den angivna längden och sträng en bit genom toppen samt ett genom botten på säkerhetsnålar tills armbandet är tillräckligt lång för handleden. Knyt ändarna av armbandet tillsammans och kontrollera att allt är säkert innan du bär den.