mynewspapers.net

Att göra mineralsmink hemma

Att göra mineralsmink hemma

Allmän översikt

Att göra mineral make-up hemma är enklare än det låter. Det är sant så länge du har de nödvändiga förnödenheter. Skönheten i att göra mineral make-up hemma är att du kommer att kunna justera den exakta färgen foundation och bruntonande agent för att matcha din hudton perfekt. Det första och viktigaste steget i beslutsprocessen mineral make-up är att köper rätt varor. Detta inkluderar alla mineralerna--såsom glimmer, zinkoxid, aluminium silikat, mineraloljor, och titandioxid... samt sil burkar, en gram skala, borstar och kosmetisk kvalitet pigment. Mineral make-up hemma kostar mindre än att köpa färdiga mineral make-up från varuhus, och det är också en stor hobby att ha. De färdiga produkterna kan naturligtvis också säljas till enskilda priser.

Leveranser och recept

Att göra mineralsmink hemma


Alla de nödvändiga varor kan köpas på grossist butiker eller även online. Recept på olika typer av make-up--som foundation och ögonskugga--finns också tillsammans med leveranser. Köpa ingredienser i bulk kommer att vara mycket mer kostnadseffektivt än att köpa enskilda artiklar om du bara planerar att göra några få specifika objekt som mineral bronzer och några ögonskuggor. Här är ett urval mineral make-up recept med några grundläggande instruktioner. Samla ingredienserna: 29,6 ml. Jojobaolja, 29,6 ml. vitamin E olja; 113gr. titandioxid, vismut, magnesiumstearat; 28.4gr. gula, bruna och röda pigment; 28.4gr. brons glimmer och sericite glimmer. Du behöver även mortel för blandning. Blanda titandioxid, vismut, magnesium stearat och gult, brunt och rött pigment i en mortel och stöt; blanda väl. Blanda jojobaolja och vitamin E olja i mixen du just gjort; blanda väl. Blanda brons glimmer och sericite glimmer i en mortel och stöt; blanda väl. Kombinera alla blandningar tillsammans; blanda väl. Lagra i sil burkar för lätt applicering. Kom ihåg att justera färgen på bronzer genom att lägga till mer pigment.

Att göra kit

Att göra en mineral make-up kit kräver ett gott öga för färgmatchning. Recepten är ganska enkel och lätt att följa. Kväveoxider är ingredienser som ger grunden, rodnar och bronzers deras färg. De måste läggas mycket noggrant i mycket små portioner till bättre kontroll viss skugga av sminket. Det är viktigt att blanda alla ingredienser en i taget. Blanda dem så grundligt som möjligt. En bra metod för att göra kit innebär att använda plast blixtlåspåsar. Tillsätt försiktigt ingredienserna i dragkedjan påsen. Försiktigt blanda dem inuti väskan tills alla färgerna blandas helt. Det bör finnas någon mer inslag av färg. Klipp ett litet hål i botten av påsen. Häll den färdiga make-up i sil burkarna. Ett par burkar med en stor borste för korrekt tillämpning.