mynewspapers.net

Att göra i Reading, UK

Att göra i Reading, UK


Behandlingen är en stad i Berkshire county, ca 36 miles från London centrum. Det ligger vid sammanflödet av Themsen och floden Kennet, och har ett rykte som en av de topp tio retail destinationerna i Storbritannien. Det grundades omkring 800 E.Kr av saxarna och har historiska platser som alla moderna faciliteter. Den årliga musikfestivalen är en stor händelse. Det är idealiskt beläget för att ta kort enheter till de närliggande områdena av Windsor och Oxford.

Byggnadsminnen

Med cirka 1400 år av historia har läsa hundratals byggnadsminnen. Fem av dem räknas som grad 1 byggnadsminnen. Dessa inkluderar behandlingen Abbey, som grundades i 1121 av kung Henrik I som är begravd i trädgården. Det förstördes till stor del under Henrik VIII: s upplösningen av kloster 1538. Abbey överlevde upplösningen och är där Jane Austen gick till skolan. St Laurence kyrkan går tillbaka till de normander, och Greyfriars kyrkan är den äldsta franciskanska kyrkan fortfarande används som en plats för tillbedjan i Storbritannien. Minster kyrkan St Mary oskulden är ännu äldre än behandlingen Abbey.

Museer

Flera museer i behandlingen erbjuda insikter i sin historia. Behandlingen Museum öppnades 1883 och innehåller en full-size replika av Bayeuxtapeten. REME Museum of Technology bevaras arvet av kår av Royal elektriska och maskiningenjörer och har massor av familjevänliga aktiviteter. Museum of Berkshire Aviation har en samling av flygplan och andra flyg-artefakter och de små Riverside Museum vid Blakes lås har information på stadens två floder. Museum av engelska landsbygden registrerar föränderliga inför jordbruk och den engelska landsbygden och hus samlingar av nationell betydelse.

Parker och trädgårdar

Beale Park erbjuder en rolig dag för familjen med ett djur park och lekplats. Forbury trädgårdar är i centrum och är ett nationellt hyllade formell trädgård i viktoriansk stil. Wellington Country Park erbjuder 350 hektar skogsmark, sjöar och parker eller du kan välja spännande ridning en jet ski på Lagoona Park. Stratfield Saye hus och egendom har varit hem till hertigarna av Wellington sedan 1817, Basildon Park har ett hus från 1700 talet och Mapledurham House är en elisabetanska herrgård.

Andra attraktioner

Behandlingen har en Arts Centre och en paintball webbplats samt shopping och nattliv. Det finns gott om intressanta platser en kort bilresa bort. Den berömda Ascot racecoursen är ungefär 15 miles bort inom ett par miles av det finns Legoland Windsor och Windsor Great Park. Bara det okända som är Savill trädgård, en av Storbritanniens största dekorativa trädgårdar och Thorpe Park med en berg-och dalbana och temapark.