mynewspapers.net

Att göra ett barns Bean Bag Chair

Att göra ett barns Bean Bag Chair


Beanbag stolar ger bekväma extra sittplatser och fungerar bra i läsande skrymslen eller familjerum. Beanbags tvinga barn att använda bättre kropp mekanik för att sitta upprätt. De ger barn med funktionshinder med en säker, bekväm möjlighet att stretcha muskler och lindra tryckpunkter. Om du kan maskin-sy en rak söm, kan du göra ett barns beanbag stol i ca 20 minuter eller mindre. Om du hand sy, tar lite längre tid.

Instruktioner

• Fyll med dragkedja, plast paketet från en king size-sängar uppsättning eller stor sovsäck med varmvalsade bubbelplast eller packning jordnötter. Detta skapar den mjuka, inre beanbag medan återvinning objekt som annars skulle slängas i en deponi.

• Mäta inre bean väskans höjd, bredd och omkrets. Skär en bit av tyg vars längd är omkretsen på den inre böna väska, plus 4 inches, och vars bredd är lika med höjden av det inre böna väska plus 2 inches.

• Lägg ditt tyg med den färdiga kanten på höger och vänster hand och långsidan mot dig, med "fel" sida av tyget mot taket. Fel sida av ett tyg inte så smidig, ljusa eller helt klart ut som höger sida, enligt Reader's Digest "Ny komplett Guide till sömnad."

• Vik varje korta änden av tyget 1 tum på "fel" sida. Tryck längs veck med ångstrykjärn på bomull inställningen att skapa en skarp kant.

• Placera tyget så att långsidan är vänd mot dig. Sy en rak söm, 1/2 tum från den vikta kanten, i vardera änden av tyget, börjar vid kanten närmast kroppen och slutar vid kanten längst från dig.

• Skär en längd av plast krok och ögla band av samma längd som nu-färdiga kanter av ditt fabric. Separera de två bitarna.

• Säker den första bit av krok och ögla band längs den vänstra, färdiga kanten av ditt fabric, utsläppande rak stift 2 inches isär. Nåla fast den andra halvan av krok och slinga tape längs den högra, färdiga kanten av tyget. Använd en sicksacksöm längs de högra och vänstra kanterna av krok och ögla bandet för att säkra det till ditt fabric. Sy långsamt, att ta bort stiften som du går.

• Markera mittpunkten av tyget längs långsidorna. Med "rätt" sida av tyget mot taket, vik tyget till centrum färdiga vänstra kant. Upprepa med högra kant, överlappande vänstra kant. Kör dina händer längs krok och ögla banden att se till att de trycks ihop och att stängningen de skapar är rakt och platt. Detta är det yttre locket för beanbag stol.

• Plats rakt stift 2 inches isär längs toppen och botten av bean bag locket. Sy över toppen, att ta bort stiften när du går, 1/4 tum från den öppna kanten. Sy en andra söm, 1/8 tum från först. Upprepa den dubbel söm längs botten. Denna dubbel söm gör din beanbag stol täcka mer hållbara.

• Separera kroken och slinga tape, avlöpa beanbag täcka högersida och infoga den inre beanbag. Stäng krok och ögla och låta ditt barn att field-test dina ansträngningar.