mynewspapers.net

Att göra betong bänkskivor ser ut som granitBetong, som granit, är en typ av murverk som vanligen används för bänkskivor. En av fördelarna med betong är att det är mycket billigare än natursten som granit och marmor. Medan betong är elegant och modernt och växer mycket populär som en bänkskiva i kök, om du har ditt hjärta ligger på utseendet på granit, ersätter helt enkelt inte kommer att göra. Innan du skräp din befintliga betong bänkskivor, anser dock att en mycket realistisk målad finish som kan tillfredsställa din längtan efter granit utan kostnaden.

Instruktioner

• Blanda två delar vatten och en del av avfettning rengöringsmedel i en plasthink. Doppa en trasa i lösningen och rena bänkskivor. skölj dem genom att torka dem med en trasa fuktad med vanligt vatten. Låt lufttorka helt bänkskivor.

• Linje kanterna av räknarna där de möter diskbänken, skåp, väggar och andra strukturer med målartejp att skydda dessa ytor. Täcka stora föremål och golvet med damm lakan att förhindra paint splatter. Täcka backsplashes helt med överlappande bitar av målartejp, om nödvändigt.

• Häll svart primer i en färg form; Doppa en paint roller i primern och tillämpa den jämnt över hela toppen av räknarna. Ändra till en svamp pensel och applicera primer på kanterna och trimma bänkskivor. Låt primern torka sex timmar.

• Strö ingår mineralerna på svampen från kitet. Försiktigt klappa mineraler på primade ytan med svampen. Försök att hålla programmet naturliga och slumpmässiga.

• Låt räknarna torka två timmar när mineralerna har tillämpats. Kontrollera räknarna för några områden där ytan är nu roughened. Använda 320-slippapper till mycket lätt sand bort dessa grova förlägger.

• Tillämpa tydlig topplack över bänkskivan precis som du gjorde primer, med hjälp av en paint roller och en ren svamp borste. Låt topplack torr åtta timmar. Ompröva räknaren för ojämna fläckar och slipa bort dem med färska sandpapper.

• Päls räknaren vid en andra tillämpning av tydlig topplack. Var noga med att du är nöjd med slutresultatet. Vänta 48 timmar innan du använder räknaren.