mynewspapers.net

Att förlora Inches från midjan

Att förlora Inches från midjan


Inte bara är en smal midja attraktiva. Det finns också hälsofördelar att trimma ner din midja. Enligt den USA Department of Health and Human Services, kan ditt midjemått avgöra risken för hälsoproblem, inklusive hjärtsjukdom och diabetes. Kvinnor med midja mäta större än 35 inches och män som mäter större än 40 inches löper större risk att utveckla dessa sjukdomar. Om din nuvarande midjemått är mindre än idealisk, är det dags att vidta åtgärder för att uppnå midjan du önskar.

Instruktioner

• Införliva livsmedel som hjälper trimma din midja i din kost. Frukt, grönsaker, fullkorn, låg fetthalt mejeriprodukter och proteiner--som ägg och nötter--är exempel på livsmedel för att lägga till din diet. Undvik raffinerade och förädlade livsmedel--som vitt bröd--eftersom dessa kan orsaka din kropp att sätta in fett.

• Minska antalet söta drycker du förbrukar en dag. Den genomsnittliga amerikanska förbrukar cirka 3 000 kalorier per vecka i sötade drycker. Detta motsvarar nästan en pund av fett. Att eliminera sötade drycker är ett enkelt sätt att befria din kost av överskott kalorier och socker som kan lägga inches till din midja. Begränsa dig till mer än två alkoholhaltiga drycker per dag, som kalorierna i alkohol också lägga inches till midjan.

• Delta i minst 60 minuter av måttlig aerob aktivitet varje dag, att bränna kalorier. För att bränna fett och trimma din midja, måste du bränna mer kalorier än du förbrukar. Förutom att minska kalorier du förbrukar, anstränga införliva övning i du dagliga schema. Promenader, jogging, simning, är dans och cykling alla acceptabla former av konditionsträning.

• Minska stressen i ditt liv. Studier tyder på att högre nivåer av stress kan resultera i en större midja linje. Detta beror på att stress gör att kroppen producerar mer av hormonet kortisol. En effekt av detta hormon är som gör att kroppen att lagra fett runt midjan och magen. Dessutom tar många människor till mat och ätande när stressad. Engagera sig i aktiviteter att hjälp du koppla av som yoga, meditation, läsa, lyssna på musik eller umgås med nära och kära.