mynewspapers.net

Att boka tågresor från England till Irland

Att boka tågresor från England till Irland


Irländska sjön presenterar något hinder när det gäller passerar från England till Irland med järnväg. Det är naturligtvis omöjligt att resa direkt från ett land till ett annat med tåg ensam men en tjänst kallad SailRail kan du resa från stationer i England till stationer i Irland via en kombination av tåg och färjor. SailRail är en allians mellan Iarnród Éireann (Irish Rail), olika UK tåg verksamma företag, Irish Ferries och Stena Lines färjor. Biljetter kan bokas direkt från någon av de deltagande bolagen men det är nog bäst att använda en järnväg reseportal som National Rail Enquiries, eftersom detta kommer att söka efter billigaste, snabbaste och mest direkta rutten med hjälp av alla tillgängliga tjänster.

Instruktioner

• Gå till webbplatsen National Rail Enquiries. Ange den station du vill frångå i England och den station du vill komma fram till i Irland. Ange en tid och datum för avresa. Om du vill boka en retur biljett, klicka för att markera rutan "Return" anger en tid och datum för återresan.

• Klicka på "Fler alternativ, railcards och passagerare" att förfina din sökning. Du kan lägga till railcards som kan ge dig en rabatt, ändra antalet personer som reser och tillgång söka alternativ som ger extra tid när du har att göra anslutningar eller välja specifika operatörer. Klicka på "Go" när du är nöjd med dina val.

• Titta igenom tillgängliga tågen för din resa. Klicka på "Tidigare tåg" eller "Senare tåg" att se fler alternativ. Klicka på "Välj" för att välja tåg du vill. Kolla resa detaljer och pris under "Biljetter" på det nedre högra hörnet av sidan klicka på "Köp nu". Du kommer att överföras till bokningssystemet för en av de deltagande bolagen. Som en beror på uppgifter om resan du har valt.

• Gå igenom alternativen för platsreservation. Fyll i de passageraruppgifter efterfrågades och väljer ett alternativ för leverans. Dessa kan omfatta standard post, prioritet post och insamling från en biljettautomat på din avgångsstation. Postal alternativ kanske inte är tillgängliga beroende på hur nära du är ditt avresedatum.

• Gå igenom för din resa. Fyll i betalningsinformation efterfrågades. Läs villkoren och klicka på och acceptera. Bekräfta din beställning och dina biljetter antingen är skickat till dig eller innehas för samling.