mynewspapers.net

Att boka resor på Indian Airlines

Att boka resor på Indian Airlines


Indian Airlines inte längre finns sedan Air India och Indian Airlines officiellt samman under 2011 att bli Air India. Grundades i oktober 1932 av J.R.D Tata, har Lufta Indien en nuvarande flotta bestående av 127 wide body, smal kropp och regionala flygplan som serverar inte bara inrikes flyg i hela Indien utan globalt med direktflyg till New York, London och Paris.

Instruktioner

• Sök på Internet efter "Lufta Indien." Klicka på länken för "Air India" som tar dig till Air India hemsida.

• Fyll i rutan "Boka Online". I den "Från" och "Till" rutorna om du anger de tre första bokstäverna av valda staden visas en lista av resultat som relaterar till ditt val, Välj ditt avgångs- och ankomsttider resmål. Du har möjlighet att välja antingen "ett sätt," "Tur och retur" eller "Multi City" också. När du har fyllt i alla rutorna för avfärd och återgå datum, mängd passagerare och klass Markera rutan röd "Boka nu".

• Välj ditt valda datum och pris av val visas på skärmen. Du kommer att se tillgängligheten för tre dagar varje sida av din valda datum för avresa och återkomst. När du har valt din valda datum ser du en pris uppdelning per passagerare längst ned på skärmen. Om du är glad att fortsätta klickar du på "Nästa". Alternativt, om du vill ändra din sökning Klicka på "Ny sökning."

• Läs igenom informationen på skärmen för alternativen flyg och biljettpris. Välj från flygmöjligheter för dina utgående och inkommande resa. När du har gjort ditt val kommer du än en gång se en pris uppdelning per passagerare inklusive alla skatter. För att fortsätta med en markering klickar du på "Nästa" att ändra din datum, klicka på "Tillbaka" eller för en ny sökning på "Ny sökning."

• Loggar in som ett bonusprogram genom att ange ditt medlemsnummer och lösenord sedan klicka på alternativet "Inloggning". Alternativt fortsätta som gäst genom att välja "Gäst".

• Ange de uppgifter som efterfrågades i formuläret för bly passageraren och någon ytterligare passagerare. Du har möjlighet att sätta en begäran i om dina platser genom att klicka på alternativet "Välj platser". Fyll i dina kontaktuppgifter och klicka på "Nästa" att fortsätta, om du är osäker på något på denna punkt klickar du på "tillbaka" för att kontrollera flyguppgifterna eller ändra din sökning.

• Kontrollera alla dina bokningsuppgifter. Se till att på denna punkt att ditt namn stavas korrekt och resor datum och tider är också rätt. Om du är glad att fortsätta Välj betalningstypen, ange dina kortuppgifter som begärts i form och läsa den information som visas under dina kortuppgifter. Se till att du sätter en bock i kryssrutan när du har läst och godkänt den fare regler och villkor. För att läsa dessa detaljer Klicka på röda understrukna "fare regler" och "villkor."

• Klicka på knappen "Boka" längst ned på bokningssidan. Nu har du din bokning med Lufta Indien. En bokningsbekräftelse visas på nästa skärm och kommer också att skickas till dig via e-post.