mynewspapers.net

Att blanda två olika nyanser av Over-the-Counter hårfärgningsmedelAnpassa hårfärgningsmedel för att skapa en signatur färg för din flätor är inte ett svårt arbete, när du använder samma märke av over-the-counter färgämnen. Detta ger dig möjlighet att smink nyanser som normalt inte säljs kommersiellt, som ger dig ett försprång i att ha din egen signatur utseende. Att veta att blanda två olika nyanser av over-the-counter hårfärgningsmedel endast kräver lite extra arbete när blandning och tillämpa på ditt hår.

Instruktioner

• Öppna varje over-the-counter låda med hårfärg och tar bort innehållet i rutan. Standard innehållet i varje ruta är färgämne, utvecklaren, handskar och ibland en förpackning med balsam.

• Separata artiklar från de två rutorna och gruppera dem tillsammans. Till exempel sammanställt de två flaskorna av färgämne tillsammans och två flaskor av utvecklare. Mest over-the-counter märken innehåller tillräckligt med färg och utvecklare att göra en 113gr. tillämpning av hårfärgningsmedel. Men är några lådor större än denna, så du kan behöva använda en applikator mellan 340 och 567gr, beroende på dina behov.

• Häll två behållare för utvecklare i applikatorn flaskan. Häll de två flaskorna av färgämne i flaskan med utvecklaren. Säkra den gemensamma jordbrukspolitiken och skaka kontinuerligt i två hela minuter. Detta kommer att skingra färgämne med utvecklaren, vilket gör den klar att använda på ditt hår.