mynewspapers.net

Att blanda skålen flytande salt & blekmedel för ogräsmedel

Att blanda skålen flytande salt & blekmedel för ogräsmedel


Ogräs är ett olyckligt problem i gräsmattor och trädgårdar. Ogräs stjäla näringsämnena från dina växter att göra dem konkurrera om vad är rättmätigt deras. Många ogräsmedel finns att köpa på handelsträdgårdar och varuhus. Dock innehåller de vanligtvis starka kemikalier som är giftiga för inte bara ogräs utan även människor, husdjur och vilda djur. Lyckligtvis kan du skapa din egen mindre giftiga hemlagad ogräsmedel genom att blanda flytande diskmedel, salt och blekmedel. Du kan kombinera de tre vanliga hushållsartiklar tillsammans eller använda dem varje som sin egen separata metod att ta bort ogräs från din trädgård och gräsmatta.

Instruktioner

• Ta 2 dl vatten och 1 kopp bordssalt till en koka på din spis. Låt blandningen svalna innan du fortsätter.

• Häll blandningen i en liten hink. Lägg till 2 koppar av hushålls blekmedel och 1/4 kopp flytande diskmedel. Den flytande diskmedel är inte giftigt för växter men det hjälper blekmedel och salt för att sticka på ogräset mer effektivt. Blanda innehållet med en träsked. Fyll en ren sprayflaska med blandningen.

• Dimma ogräset med blandningen att grundligt kappa ogräs blad och stjälkar. Bara applicera blandningen till oönskade ogräset. Av misstag imma växter och gräs med blandningen kan döda dem.

• Upprepa steg 3 var två till tre dagar tills ogräset har vissnat och dött. Dra de döda ogräs ur marken med hjälp av dina handskar på händerna. Använda en trädgårdsarbete spade för att gräva ut svårt att ta bort ogräs. Inte kompost ogräs. i stället placera dem inuti en plastpåse samt förfoga över dem.