mynewspapers.net

Att blanda olika metaller klar för badrum kranar & belysning

Att blanda olika metaller klar för badrum kranar & belysning


Om du kasta öppna dörren till det genomsnittliga amerikanska badrummet, du kan se att handduk barer, kran, skåp och låda knoppar och armaturer består av exakt samma material. Detta är en säker designval, men det är inte enda. Öppna upp en interiör inredning tidningen så ser du att designers mix match metal finish i badrummet med fet överge och dessa rum ser bra ut. Det finns ingen anledning varför du inte kan göra det också.

Instruktioner

• Välj två eller fyra eller fler metall ytskikt som du vill införliva i badrummet. Den starkaste är antingen showcase två alternerande metal finish eller en matris.

• Ta prover av din valda metal finish hem. Kontrollera för att se till att din metal finish komplement eller förbättra din befintliga färgsättning och stil. Till exempel om du har en mycket modern och elegant badrum, kommer att krom eller polerad silver fixturer för kranar och belysning smälta in utan ansträngning. Dock om du slänger i en antik koppar diskbänk knopp, den knoppen kommer sticka ut som en öm tumme, snarare än att lägga till i matrisen av metall är klar.

• Matcha den metall fixturer av diskbänken till stomme av fåfänga spegel eller allmän färg tonar av spegeln. Detta kommer att skapa en allmän känsla av harmoni. Om spegeln har en koppar ram eller bara varma toner, tänk med guldpläterade eller - tonade kranar.

• Välj armaturer som kontrasterar metall i diskbänk blandare. Detta sätt, de ska också direkt kontrasterande metall i spegeln, som gör det möjligt för dem att stå ut ännu mer.