mynewspapers.net

Att blanda återvunnet glas i betong bänkskivorEn bänkskiva i betong kan vara ett bra komplement till ditt kök eller badrum. Starka och hållbara, dessa bänkskivor kan pågå livstid för ditt hem med lite underhåll krävs för att bevara deras utseende. Du kan blanda återvunnet glas i bänkskivan under byggprocessen för en look som är annorlunda än traditionell betong bänkskivor. Glaset reflekterar ljus från ytan av bänkskivan, ger betongen ett ständigt växlande utseende som du kan ändra med hjälp av flera färgade glas. Det är ett sätt att bygga en bänkskiva med visuella uttryck samtidigt spara pengar på disken själv och att vara miljövänliga.

Instruktioner

• Montera formen för din bänkskiva. Du kan köpa bänkskiva formar för att passa de flesta skåp från ett hem förbättring butik. Montera formar genom att skruva i sidor och botten tillsammans med träskruvar. Täta sömmarna i form med silikon att skapa jämna kanter till dina bänkskivor.

• Bifoga skum skär till botten av formen skär med en mattkniv i form och storlek av blandare eller handfat som kräver hål i bänkskivor. Se till att skären förlänga den totala höjden på bänkskivan så att hålet kommer att utöka genom bänkskivan, och skydda dem på plats med hjälp av silikon. Klippa armeringsjärn armeringsnät med avbitare för storleken på bänkskivan, sträcker sig till inom 1/2 tum av bänkskivan kanterna, med hål skapas i mesh för skummet infogas. Ange att maskorna åt sidan för senare användning.

• Blanda betongen för bänkskivan enligt tillverkarens instruktioner. Använda en borrmaskin med en mixer bifogad till betong och lägga det återvunnet glaset till mixen i en stor hink. Ersätta glas bitar för en lika stor mängd grus i den konkreta mix. Blanda glaset ordentligt under hela den konkreta mix för en jämn spridning.

• Häll betong och glas blandningen i formen, fylla den till halvvägs märket. Sprida blandningen jämnt över hela formen med hjälp av en murslev, se till att fylla alla hörn av mögel. Knacka på sidorna av mögel med en leds gummiklubba att hjälpa den konkreta settle på plats och flytta alla luftbubblor som skapats genom att hälla mot toppen. Låt betongen för att sitta i 10 minuter, åtstramande något.

• Placera armeringsjärn mesh på den kvittade betongen. Häll resten av mögel full med betong och glas mix, med murslev för att sprida det jämnt över hela formen. Knacka på sidorna med klubba att avlägsna luftbubblor. Använd en bit av trä till avdragare toppen av betong, ta bort alla överflödiga betong från mögel och kvällen ut ytan. Låt betongen för att bota för en vecka.

• Ta bort skruvarna från formen och ta bort virket från betongen. Vänd på bänkskivan och fäst den på ett plant underlag, ovansida upp.

• Slipa ytan av konkreta bänkskivan med en våt sander utrustade med diamond inbäddade slipning kuddar, att få båda upp på bänkskivan, samt sidorna. Slipa ytan slät, ta bort några ojämnheter och avslöjande inbäddade återvunnet glas bitar. Ändra sandpapper i sander efter att fylla en springa över bänkskivan, växla till en finare grit sandpapper varje gång, början med 50-grus och slutar med 3.000-grus. Med varje körning, jämna ut ytan ytterligare tills du når den yta du önskar. Kontrollera att bänkskivan är mjuk vid beröring och att glaset är väl synlig och även med den omgivande ytan.

• Tätar betongytan med betong tätningsmedel att skydda ytan från vattenskador eller färgning. Pensla på listen på bänkskivan med en skum applikator. Att tätningsmedlet att torka över natten innan du monterar färdiga bänkskivan till skåpet.