mynewspapers.net

Att blanda akryl blond färgBlanda en blond färg kan vara knepigt eftersom färg blonde innehåller många olika nyanser av gult, vitt och brunt, och det finns olika nyanser av blond, inklusive smutsiga blondin, halm blondin, strawberry blonde, vit blond, askblonda eller kola blonda. Välj färgen på blondin som du vill sluta med innan du börjar blanda färger för att undvika att hamna med en lerig röra av färger.

Instruktioner

• Börja med en bas av gult, vitt eller köttet färg. Den bas färg du börja med beror på typen av blond du vill uppnå. Experimentera med färger på en skrot papper innan du använder färgen på duken eller modell.

• Lägg till en liten mängd av gult eller olivgrön färg till bas färg för det första lagret av blondin.

• Tillsätt några droppar vatten till lite röd, brun eller olivgrön färg att skapa en färg tvätt. Pensla färgen på håret att skapa skuggor i håret. Låt tvätten torka.

• Dab en liten mängd ljus gul eller vit färg på en pensel. Torka de flesta av färgen bort på en pappershandduk. Pensel färg på håret noggrant i områden där ljuset skulle slå för att skapa belyser. Låt färgen torka. Lägga till en annan tvätta ljust brun eller oliv färgade om blondinen slut alltför ljus. Du kan också lägga till en tvätt av grå färg för en något annorlunda nyans av blondin.