mynewspapers.net

Återvunnet glas hantverk

Återvunnet glas hantverk


Glas är ett mångsidigt material som du kan genomföra i en mängd olika projekt hantverk. Eftersom det kommer i nästan alla tänkbara färger, lämpar det sig väl för projekt som mosaik och målat glaskonst. Du kan återanvända glas fartyg, glaskross, ramlade glas och glaspärlor helt enkelt för att skapa konstnärliga föremål av många slag.

Glas mosaik

För detta projekt behöver du stranden glas som är blir jämna efter år tillbringade tumlande runt ocean eller släta glas kakel som du gör själv. Gör din egen släta glas kakel och Använd en sten dricksglas, rock tumlande grus och salt. Följ anvisningarna för rock tumbler och lägga lite grovt salt till mixen. När glaset är smidig, använda den för att skapa objekt som mosaik kakel glasunderlägg, garden marksten, vaser och ljusstakar.

Flaska konst

Stället med glasflaskor till en återvinningscentral eller kasta dem ut helt och hållet, återanvända dem i konst och hantverk projekt. Fyll tydligt glasflaskor med kulor, färgat glaspärlor eller krossade färgat glas. Limma korkarna tillbaka på varje flaska. Använda en tung gauge tråd, skapa en hängare för varje flaska med en krok i toppen och rulla den runt halsen på flaskan tills det är säkert. Hänga flaskorna i windows eller i träden utanför. Ljuset kommer att fånga det färgade glaset inne och skapa ett målat glas effekt.

Återvunnet Jar ljus

Burkarna är mycket mångsidig val för craft-projekt eftersom de har stora munnar och är lätta att rengöra och återanvända. Återvunnet glasburkar kan du förvandla till ljus med bara ett litet antal ingredienser. Smält stearin i en dubbel panna på spisen, att lägga till färg och doft som önskas. Placera en före flikar veke på botten av burken, som säkerställer att veken rak från topp till botten. När vaxet är helt smält och genomskinlig, häll det långsamt i burken till önskad höjd. När vaxet svalnat, trimma veken ner till 1/4 tum från toppen av vaxet, sedan ersätta locket för att lagra den.