mynewspapers.net

Återvunnet glas flaska hantverk

Återvunnet glas flaska hantverk


Bevara jordens resurser och förvandla gamla glas till en ny skatt genom att göra hantverk av återvunna flaskor. Återanvända en glasflaska i ett nytt användningsområde är ett bra sätt att bevara naturresurser.

Potpurri burkar

Mycket enkelt genom att fylla det med köpta eller hemgjorda potpurri och väldoftande oljor kan du förvandla en gammal glasburk till en potpurri-burk. Dekorera burken genom att placera ett TALLRIKSUNDERLÄGG upp och knyta den på plats med ett band.

Ljusstakar

Göra ljushållare från återvunnet glas med en flaska vin eller läsk för vaxljus, och genom att placera Votivljus i grunt glasburkar. Du kan dekorera glaset med färg eller tillåta taper ljuset att smälta över flaskan för en romantisk look.

Découpage

Omvandla en glasflaska eller burk med découpage med klister och bilder eller bilder från tidningar eller tidning. Rengör och torka på utsidan av burken. Applicera ett lager lim till glaset och tryck på papper scraps i något mönster du gillar. Släta ut grova kanter eller bubblor innan limmet torkar.

Dekorativa Matförvaring

Förvara mat, kaffe eller te i ett återvunnet glasflaska eller burk. Att lägga flera lager av olika bönor till en tydlig klass burk är både lagring och dekoration. Använda återvunnet glas för att lagra alla typer av torra livsmedel, såsom kaffe, socker, örter eller ris.

Time Capsule

En glasburk kan vara en rolig tid kapsel, eftersom glaset är vattentät och inte försämras över tid. Tid kapslar är också roligt hantverk att göra med barn, låt dem sätta saker i deras kapslar som nuvarande tidningsklipp, foton eller film biljett stubbar. När kapseln är full, försegla det med locket och begrava det att "upptäcka" vid en senare tidpunkt, eller Visa den i en minne låda.