mynewspapers.net

Återvunnen plast nappflaska produkterDu räkna med dem för bekvämlighet, men plastflaskor är nu mycket mer än bara fartyg för dricksvatten och andra drycker. När plastflaskor är återvunnet, visar de upp i otaliga produkter för ditt hem. Du kan hitta dessa produkter i butiker och på Internet. De kommer att försköna ditt hem och du kommer må bra att veta att du inte lägger till världens sopor problem.

Mattor och matta

Du kan inte tänka på plastflaskor som mjuk och mysig, men det är precis hur de visar sig när de är återvinnas till mattor. Du kan finner gårdar av plysch, återvunnen plast flaska mattor i massor av färger. Du kan också hitta område mattor gjorda av återvunna plastflaskor. Fördelarna går utöver tillfredsställelsen av att veta du hjälper den gröna rörelsen. Fibrerna i dessa mattor och mattor är extremt stark, och de absorberar inte fläckar eller fukt.

Belysning

Lys upp ditt hem med återvunnet plastflaska lampor. Brittiska designern Sarah Turner tar 500ml och två-liter soda flaskor och förvandlar dem till bordslampor och kristallkronor. Mönstren är oigenkännliga som plastflaskor, och i stället hyllas som eco konst. Turners skapelser är särskilt viktiga för den gröna rörelsen i England, där mindre än sex procent av plast dricka flaskor återvinns. Turner är en av många designers ger plastflaskor nytt liv som användbara vardagsföremål.

Utemöbler och gården tillbehör

Återvunna plastflaskor göra praktiska utemöbler. Produkterna är väderbeständig, så att de inte ruttnar, korroderar eller splinter. Det gör dem extremt lågt underhåll. Du kan hitta plast flaskor återvinns som stolar, bänkar, patio tabeller och picknickbord. Flaskorna är också förvandlats till staket för din bakgård, upphöjd planter sängar och även lekredskap. Oavsett ditt utomhus hem behov, kan du hitta produkter som är tillverkade av återvunna plastflaskor.

Däck virke

Glöm oroa målning och försegla ditt trädäck varje sommar. När du bygger dina däck av återvunna plastflaskor som vänds in i virke, får du en snygg kortlek som är lätt att underhålla. Timmer kommer inte varp, splinter, spricka eller försämra som regelbundna trä virke. Det är tätare än trä, så det håller längre. Det är okänsligt för buggar, och det är fläcktålig, vattentät och UV-resistent. Bäst av allt, ser det vackert.