mynewspapers.net

Återställa polykarbonat Dash beslag

Återställa polykarbonat Dash beslag


Många människor tänker på auto restoration målning och kroppen bilverkstäder. Interiören på din bil behöver dock från tid till annan uppmärksamhet. Din dashboard bezel, fälgen som passar runt din mätare och hastighetsmätare, blir ofta knäckt och repad med åldern. Om din bezel är gjord av polykarbonat, kan du åtgärda detta problem med några leveranser från avsnittet auto i många butiker. Återställa polykarbonat dash ramar är inte tidskrävande och är billigare än ersätter bezel.

Instruktioner

• Rengör bezel. Använd ett rengöringsmedel som är säkert för polykarbonat som Plexus, Novus #1 eller Brillianize. Dessa produkter innehåller ammoniak, som är skadligt för plast. Eftersom du kommer att polering repor och sprickor, se till att du får allt damm och all smuts från den bezel yta. Smuts kan skapa mer repor när du startar polering.

• Gäller en grövre polish med en mikrofiberduk bezel. Arbeta i cirkelrörelser tills du täcka hela bezel med föreningen. Använd sedan en ren trasa för att torka av alla polska.

• Tillämpa en finare polish. Detta är den avslutande polska som återställer den bezel lyster och glans. Tillämpa det på samma sätt som du gjorde den grövre versionen, avtorkning av alla förening när du är klar.

• Rengör bezel igen. Använder samma plast renare och en ren trasa, spraya ner ringen igen och torka rent. Detta skyddar din bezel, att hjälpa polykarbonat motstå repor.

• Installera bezel genom att fästa det på plats eller ersätta sin skruvar.