mynewspapers.net

Återställa lekredskap

Återställa lekredskap


Lekplatser ska vara säkra miljöer där barnen kan roa sig och ha roligt. Dock om lekplatsen är gammal och kör ner det kunde vara en säkerhetsrisk att grannskapet barn. Lekplatsutrustning till största delen är avsedd för extrema väderförhållanden, men med tiden beståndsdelar gillar vatten, sol och vind ta en vägtull på material som plast, metall och trä. Återställa ditt grannskap lekplats kan vara en svår uppgift men resultatet är värt det.

Instruktioner

• Ta bort alla gamla ruttnade trä och ersätta den med nya trä plankor eller brädor av exakt storlek. Ersätta rostiga spikar som sticker ut med nya naglar.

• Spraya ner någon trä utrustning med metall bultar eller delar med metall prep och balsam. Läs instruktionerna för typ av metall prep och balsam du använder för att se hur länge du ska låta utrustningen sitta efter att besprutas. När du börjar att se brunt skum bör du börja att skrubba rosta bort med en nylon scrub pad. Spola utrustningen med en vattenslang och låt det torka.

• Sand trä utrustningen ner till ta bort täta fibrer och flisor. Lägg till fogtätning i sprickor, skarvar och sidosömmar för att hindra vatten från att skada träet och orsakar röta. Låt den fogtätning torka enligt anvisningarna från tillverkaren på täta röret. Tvätta av trä med en slang att få bort alla trä skräp och smuts. Låt utrustningen torr.

• Lägga till två strykningar grundfärg trä utrustningen. Följ tillverkarens anvisningar för applicering och torkning. Applicera två skikt med latexfärg på trä utrustningen. Följ anvisningarna på primer kan för applicering och torkning. Latexfärg ger den primade trä med en blank yta och torkar relativt snabbt.

• Sand ner plast områden som inte är slitna och är fortfarande glansiga. Detta hjälper sprayfärg hålla sig till plast.

• Blanda en lösning av en del blekmedel för varje för varje nio delar vatten i en plasthink. Använd en scrub pensel och skrubba ner all utrustning. Skölja bort utrustningen med en slang och låt plast utrustning torr. Detta hjälper att ta bort plast skräp från slipning och mögel eller mögel som har utvecklats över tiden.

• Applicera ett tunt lager av plast primer. Primern kommer att fungera som en bas för färgen och förhindra färgen från sprickbildning. Följ anvisningarna på sidan av den primer kan för torkning.

• Fastställa ett damm blad. Stå 10-15 inches från plast utrustning och sprayfärg i en jämn, svepande rörelse tills hela är täckt. Applicera ett andra lager. Följ torkning och ansökan vägbeskrivning på sidan av färgen kan.