mynewspapers.net

Återställa en SQL tippa arkivera

Återställa en SQL tippa arkivera


En dumpfil Structured Query Language (SQL) är en kopia av din SQL Server-databas. Dessa filer används som en backup ifall en olycka sker, till exempel ett Hårddiskfel eller en databas korruption. SQL Server innehåller en guide för databasadministratörer. Den här guiden kan du importera SQL Server dumpfilen till motorn, återställa databasen för alla dina desktop och webbapplikationer.

Instruktioner

• Klicka på Windows "Start" knappen och välj "Alla program". Klicka på "SQL Server" och klicka "SQL Server Management Studio." Programmet Management Studio ingår i SQL Server som ett sätt att hantera din databas.

• Högerklicka på servernamnet på vänster sida i Management Studio. "Tasks" och klicka sedan på "Återställ databas". Guiden öppnas. Guiden innehåller flera standardvärden, som är tillräckliga för en snabb återställning av din fil.

• Ange ett namn för SQL restaurerade dumpfilen. Detta kan vara något nytt namn, men du vanligtvis använder samma namn som dumpfilen databas för att undvika förvirring.

• Klicka på knappen "Lägg till" i avsnittet "Från enhet". Dubbelklicka på dumpfilen SQL, som har den. BAK arkivera utsträckande. Du kan återställa din fil från en CD, DVD, extern hårddisk, nätverksenhet eller den lokala hårddisken.

• Klicka på knappen "Återställ". Guiden hämtar dumpfilen och kopierar databasen till din lokala hårddisk och databasmotorn. Detta kan ta flera minuter att slutföra.