mynewspapers.net

Återställa en rostig metall Hand räcke

Återställa en rostig metall Hand räcke


Exteriör metall hand räcken kommer ofta korroderar och samlas rost efter flera år. För att förhindra ytterligare försämring av metall, är det viktigt att ta bort rost och måla när räcket visar tecken på skada. Använda en rosttrögt sprayfärg och primer för detta projekt, för att skapa en pensel-stroke-fri yta. Med hjälp av sprayfärg bör också se till att varje skreva täcks i även mycket dekorativa metall hand räcken.

Instruktioner

• Ta bort de metall ledstänger från utsidan av huset med hjälp av en elektrisk skruvmejsel och lämplig bit. Spara maskinvaran för ominstallation när du är klar med målningen.

• Skrubba bort rost med en stålborste. Efter majoriteten av rost har tagits bort, Använd en medium grus slipning svamp och grov upp resten av färgen ta bort resterande rost.

• Rengör metall räcke försiktigt med en tack trasa för att avlägsna eventuella färg eller rost rester. Flytta räcket till en plats där den är skyddad från vinden. Placera tidningen under och runt räcket att skydda omgivningen från färg. Använd målartejp för att hålla tidningen på plats.

• Päls räcket med ett tunt lager av-rosttrögt metall primer. Leta efter primer som är tillgängliga i en spray kan för bästa finish möjligt. Var noga med att applicera primer lätt för att förhindra DROPP. Inte vara rädd för att en sida att torka för att flytta järnvägen och måla andra sidan. Låt räcket torka innan du fortsätter.

• Applicera ett andra lager spray primer. Vänta på räcket torka innan du fortsätter.

• Päls räcket med en-rosttrögt metall emalj färg. Färgen bör säljas i en sprayburk. Applicera två lager, vilket möjliggör torktid mellan första och andra pälsen. Låt torka efter andra lagret.

• Installera om räcket med en elektrisk skruvmejsel. Granska varje maskinvarudel innan du återanvända den och bytt ut skruvar eller skruvar som ser slitna.