mynewspapers.net

Astronaut papper plattan hantverk för barn

Astronaut papper plattan hantverk för barn


I ögonen på ett barn är en astronaut ett mycket beundransvärt yrke. Idén om sprängning av i rymden och bli tyngdlös gnistor livlig fantasi, leder många barn att drömma om att vara astronauterna själva en dag. Uppmuntra denna dröm genom att hjälpa dem att skapa ett av flera projekt som astronaut-tema hantverk från papperstallrikar.

Kretsar kring Astronaut

Barn kan skapa en astronaut-tema hantverk projekt samtidigt lära sig om den viktiga principen om omloppsbana. Starta genom att lära barnet vad det innebär när ett objekt är i bana runt en annan. Måla en papper plattan som jorden, månen och en planet. Rita en astronaut på en affisch styrelse. Klipp ut astronauten. Peta ett hål i centrum av planeten med en vass penna. Klipp en liten, rektangulär remsa ur affisch styrelsen, är se till att det tillräckligt lång för att hålla sig 3 till 4 inches ovanför plattan i mitten. Limma astronauten till ena änden av denna remsa och fäst den andra centrum av papper plattan planeten med hjälp av en mässing brad. Detta gör att astronauten till omloppsbana runt planeten när vände.

Flygande tefat med astronauten

För ett roligt hantverk att barnen kan leka med när det är klar, skapa ett flygande tefat med astronauten. Ta två papperstallrikar, helst djup dem och limma eller häfta dem tillsammans med båda bottnarna vänd utåt. Rita en liten bild av en astronaut på en affisch styrelse eller papper och klipp ut. Bifoga en välvd cup lock, vanligt förekommande på kaféer på drycker där vispad grädde används, till papperstallrikar topp centrum. Placera astronauten inuti hans cockpit av sticka honom genom hålet i locket. Dekorera plattorna med färg, folie, stickers eller något annat önskat objekt. Ta det för en provflygning av kastar som en frisbee.

Astronaut hjälm

Skapa en astronaut huvud i hjälmen med hjälp av ett papper plattan. Ta ett stort papper plattan och skär centrum ur det, lämnar bara utanför kanten. Måla den fälg silvret och lägga till någon typ av dekoration som kan hittas på en astronaut hjälm, till exempel ett namn eller land flagga. Rita ett ansikte på ett litet papper plattan, och täcka plattan med cling film för att skapa effekten av en sluten hjälm. Placera silver kanten ovanpå den lilla plattan och fäst med lim eller staples.