mynewspapers.net

Assistenten operations manager arbetsbeskrivning

Assistenten operations manager arbetsbeskrivning


En biträdande verksamhetschef är någon som gör vissa ett företag körs effektivt, rapportering endast till general manager (GM). Assistenten operationer chefer arbetar i en rad olika branscher, bland annat hotell, restauranger, butiker och bil återförsäljare. De utför en mängd aktiviteter, från bokföring till schemaläggning anställda att se till att anställda bo motiverade och arbetar som ett team.

Grunderna

Assistenten operationer chefer måste förstå sitt företags strategier och uppdrag, och inte bara bära ut dem, men få anställda att göra det också. De tillfälligt anställa och utbilda de anställda, eller bidra till att skapa strategier för marknadsföring och försäljning. I grund och botten gör assistent operationer chefer lite av allt. Och medan de inte behöver veta hur man ska utföra varje uppgift, de borde veta hur man sätter kvalificerade chefer som ansvarar för de respektive avdelningarna. Några assistent operationer chefer föregå med gott exempel, utför en mängd olika övervakande uppgifter som kan ändra på en daglig basis.

Färdigheter

Assistenten operationer chefer ska vara trygga, motiverade, ihållande och effektivt kommunicera syftet med deras företag till både anställda och kunder. De måste kunna följa anvisningarna i övre management och äger starkt ledarskap och organisation kunskaper själva. Ofta, behöver assistent operationer chefer också grundläggande dator- och matematiska färdigheter, särskilt i syfte att hålla ett vaksamt öga på företagets bottom line.

Bakgrund

Assistenten operationer chefer behöver nästan alltid ha en kandidatexamen, och kanske även en magisterexamen. College kurs arbete oftast fokuserar på marknadsföring, business, administration och reklam, samt studier i den specifika bransch som sysselsätter dem. (Exempelvis assistent operationer chefer ett hotell skulle sannolikt behöver kurser i hotel management.) De flesta assistent operationer chefer måste också har tillbringat en del tid arbeta sin väg upp genom de lägre nivåerna i respektive näringsgren.

Framtidsutsikter

Jobb för toppchefer som GMs förväntas uppleva liten eller ingen förändring genom 2018, enligt US Bureau of Labor Statistics-- men så är inte alltid fallet för assistent operationer chefer. I många branscher, är assistent operationer chefer mycket eftertraktade som ersättare för GMs som går i pension eller har fått sparken. Det är särskilt sant när en biträdande verksamhetschef har arbetat för en framgångsrik organisation under en framgångsrik GM. assistent verksamheter chefer i dessa situationer rekryteras ofta som kandidater för GM positioner av rivaliserande organisationer som inte får ha klarat sig också.

Resultat

Löner för assistenten operationer chefer är också utlämnade till sin industri, samt deras ansvarsområden och erfarenhet. Enligt PayScale.com, biträdande operationer chefer inom hotellnäringen tjänat någonstans från £19,500 till nästan £29,900 per år i April 2010, medan de i restaurang branschen samlat resultat mellan £20,150 och £30,550. De inom property management toppade ut på £31,603, PayScale rapporterade.