mynewspapers.net

Assistent bar manager arbetsbeskrivning

Assistent bar manager arbetsbeskrivning


När människor samlas med vänner, går de ofta till en bar. Assistent bar manager hjälper till att upprätthålla baren och ger plats för människor att ansluta och fira. Varje bar har sin egen personlighet. Assistent bar manager fungerar med den allmänna chefen att ange tonen och hjälpa kunderna att känna sig välkomna.

Identifiering

En assistent bar manager omfattar många av samma ansvar som bar manager, särskilt när chefen inte är närvarande i baren. En platsannons av North Country kustnära Carlsbad Wine Bar i Carlsbad, Kalifornien, anges att den biträdande chefen "måste vara en praktisk ledare övervakar all service, gästfrihet, fram och tillbaka i huset verksamhet, utbildning och administration."

Ansvar

Assistent bar manager utför en mängd olika uppgifter att se till att verksamheten löper smidigt hela tiden. Den dryck Assistant Manager på Luxor i Las Vegas, Nevada, "gör smidig, effektiv och kostnadseffektiv drift, inklusive arbetskraft förvaltning, övervakning av alla aspekter av tjänsterna, schemaläggning och inventering kontroll." Den biträdande chefen också övervakar budgeten, tar inventering och ordnar för leveranser, anställer och utbildar personal och svarar på pensionat klagomål.

Kvalifikationer

De flesta barer och restauranger kräver deras assistent bar manager till har en gymnasieexamen. Det är bra att ha ett intresseföretag eller kandidatexamen i business, hospitality management eller ett närliggande område. En assistent bar chef bör ha erfarenhet i en bar eller restaurang som en bartender eller server. Börja din förvaltning karriär på en mindre bar som erbjuder utbildning på arbetsplatsen. Hög volym barer och restauranger krävs tre till fem års erfarenhet i hantering stånd.

Andra överväganden

En assistent bar chef ska kunna leda ett team av bartenders och servrar och även följa anvisningarna i baren manager. Han måste ha utmärkt kund service fönsterbrädorna som möjligt för honom att förhandla om och lösa problem. Han måste vara pålitlig, hårt arbetande och flexibel. Han måste ha grundläggande matematiska färdigheter och ägna stor uppmärksamhet på detaljer. I USA, måste bar chefer vara minst 21 år gammal.

Tid engagemang

Assistent bar manager måste vara villiga att arbeta långa timmar som inkluderar kvällar, helger och helgdagar. Många barer stänger inte förrän tidigt på morgonen och assistent bar manager måste stanna en timme eller två senare att slutföra sitt uppdrag.

Lön och jobb Outlook

Förenta staternas Bureau of Labor statistics underhåller inte separata uppgifter om assistent bar chefer, men grupperas med alla första linjens arbetsledare och chefer av livsmedel och som serverar arbetstagare. Personer i dessa yrken gjorde ett genomsnitt på £9,20 per timme eller £19,155 per år från och med 2009. Dessa positioner beräknas växa mellan 7 procent och 13 procent av 2018, vilket är en genomsnittlig grad av tillväxt.