mynewspapers.net

Arts & hantverk stuga utomhusfärg färger

Arts & hantverk stuga utomhusfärg färger


Arts and crafts-stil är en design som använder geometriska former i samma anda som Frank Lloyd Wright, synliga takbjälkar och shingled tak. Det finns inte någon fast regel på paint färger förutom att de bör vara naturligt sett. Konst och hantverk stil ofta utnyttjar naturlig sten, trä skakningar och andra jordnära material till "blandas med naturliga omgivningar," skriver "Coastal Living" magazine.

Brunt och beige

Använda flera färger på utsidan av huset, rekommenderar hantverkare perspektiv. Till exempel, om du har en stuckatur och wood shingle hus, sedan "välja en ljus färg för stuckatur--taupe, kaffe au lait, eller en ljus rödaktig tan-- och en medellång ton för bältros--som rost eller dammig blå." Måla den trim vita eller en mörkare ton av färg du använt på bältros eller stuckatur.

Blues och grått

Sherwin Williams paint företaget erbjuder ett konsthantverk färgpalett som innehåller varierande nyanser av grått och blått. Tänk på färgerna av natursten, betong, floden stenar och själva floden. Dessa färger smälter fint naturliga miljöer.

Gula

Välj en gul utomhusfärg i en dämpad senap eller guld. Konst och hantverk färger är inte ljusa. De är inte alltid mjuka heller. De är enkla och dämpad. Gör huset färger intressanta och kreativa med trim färg du väljer. Med en gul färg, brun, vit eller hunter green fungerar bra.