mynewspapers.net

Arts & hantverk för barn med papperstallrikar

Arts & hantverk för barn med papperstallrikar


Ett papper plattan kan användas för mer än bara äta på familjen grill. Papperstallrikar kan hjälpa barn utforska sin egen kreativitet med olika hantverk som använder dem. Ge barn papperstallrikar och några andra hantverk leveranser och låta sin kreativitet komma till liv med dessa Pysselidéer.

Fjärde juli krans

Hjälpa ditt barn att skapa en fjärde av juli hantverk genom att skapa en stjärna krans av ett papper plattan och konstruktion papper stjärnor. Köpa precut röda, vita och blå konstruktion papper stjärnor från hantverk butik. Med en sax, kan du eller ditt barn skära ett hål i mitten av plattan. Har ditt barn limma stjärnorna runt munk-formade papperstallriken. Avsluta plattan med några glitter accenter med hjälp av en lim pinne på några stjärnor och täcka dem med guld eller silver glitter.

Papper plattan klocka

Om ditt barn redan vet hur man berätta tid eller lärande om talar om tid, hjälper att skapa en papper plattan klocka barnet att finslipa dessa färdigheter. För detta hantverk behöver du ett papper plattan, ett metall papper fästelement, konstruktion papper, markörer och sax. Vända papper plattan upp och ner och har ditt barn skriva numrerar av klockan runt kanterna. Klipp ut två pilar med hjälp av bygg-papper och sax. Slå ett hål med en penna eller sax i centrum av papperstallriken och fäst pilarna centrum med papper fästelementet. Har ditt barn praktiken talande tiden genom att flytta pilarna till aktuell tid.

Rainbow serpentiner

Rainbow serpentiner kan användas för semester presentationer eller bara på kul. För detta hantverk måste kräppapper i röd, orange, blå, gul, grön och lila. Du behöver också sax, en häftapparat och en papperstallriken per streamer. Klipp ut remsor från crepe papper med samma storlek. Använda häftenheten för att koppla streamers till en halv av plattan så den liknar en regnbåge. Flyga papper plattan streamer runt och titta på regnbågen flytta och flow.

Kronor papper plattan

Låta prins eller prinsessa i din familj skapar en papper plattan krona med ett papper plattan och konstruktion papper. För detta hantverk behöver du en papperstallriken per krona, konstruktion papper, färga utrustning, sax och lim. På baksidan av papper plattan, skär en skåra ner centrum men skär inte ända till kanten. Skär tre mer slitsar på baksidan till formuläret trianglar. Böj varje triangel uppåt för att bilda topparna av kronan. Har ditt barn dekorera toppar i kronan med utstansade hjärtan, blommor, stjärnor eller andra former med hjälp av bygg-papper. Limma fast bitar ner över kronan och låt det torka innan bär.