mynewspapers.net

Artiklar som behövs för att överleva efter EMP

Artiklar som behövs för att överleva efter EMP


EMP, eller elektromagnetisk puls, uppstår när ett kärnvapen detoneras ovanför jordens atmosfär. Denna typ av elektriska störningar kan orsaka allvarliga skador på elektroniska apparater, inklusive mobiltelefoner, datorer, hushållsapparater och fordonet tändsystem. En EMP kan slå en isolerade regionen eller hela kontinenten om det är svår. Resultaten av en svår elektromagnetisk puls kan påverka den infrastruktur som håller våra liv friktionsfritt. Med lite planering och förberedelser är det möjligt att överleva efter en EMP attack.

Vatten

Lagra vatten på flaska för att dricka, bad och första hjälpen behöver. Hålla ekonomiska flera gallon bartmannkrusen samt bärbara, singel-servering flaskor i handen så du har gott om en EMP. När det gäller vatten, finns det inget som heter för mycket.

Mat

RAW kornen är tät i kalorier och har lång hållbarhet, men kan inte ge dig alla näringsämnen du behöver för att överleva en längre tid. Förutom spannmål, lagra konserverad, torkad och frystorkade livsmedel också. Överväga att lagra några hylla-stabil mat som de som används av militären, och glöm inte att förbereda en leverans av foder till sällskapsdjur och välling om det behövs.

Första hjälpen leveranser, mediciner och toalettartiklar

Specialiserade akut första hjälpen-utrustning är nödvändiga om de behövs, och bör innehålla objekt som den typiska första hjälpen-kit kan inte, som utvärtes läkemedel att stoppa blödning. Hålla en leverans av dina receptbelagda mediciner redo för en nödsituation, men rotera och fylla på dessa regelbundet så att du inte är kvar med läkemedel som har gått ut. Förutom mediciner, du behöver grundläggande toalettartiklar som tandborstar och tandkräm, tvål, mensskydd produkter och eventuellt blöjor.

Batteridrivna enheter

Eftersom elektriska apparater är obrukbar, är en viktig del av din EMP överlevnad kit en butik för ficklampor och batteridrivna lyktor. En kort stavelse vinkar radio kan plocka upp sändningar från andra kontinenter som inte kanske har påverkats och ge dig viktig information. Också hålla gott om batterier redo, eller dina enheter inte kommer att vara till nytta.

Bensin och bildelar

En EMP kan också skada de elektriska system i fordon. Om du har ett extra fordon, försök att hålla den säker genom att ta bort specifika delar för förvaring och ersätta dem efter pulsen. Du behöver bensin och reservdelar för fordonet i händelse av att den kräver reparation.

Cash

Om möjligt, stash ett par hundra dollar eller mer i din EMP survival kit. En elektromagnetisk puls kommer att göra bankomater värdelös, men kontanter fortfarande är praktiskt. Inte bara finns det vara möjligheten att du fortfarande kan köpa några leveranser efter en EMP kan du behöva pengar för att få medicinsk hjälp eller anlita en mekaniker.

Faradays bur

Bevara en extra laptop och mobiltelefon inuti en Faradays bur i händelse av att en EMP inte har påverkat hela kontinenten. Om EMP har endast påverkat en särskild region, kommer Internet och vissa trådlösa torn att arbeta. Det är möjligt att konstruera en Faradays bur med en metallåda och skum dämpning för att skydda alla elektroniska apparater från en elektromagnetisk puls. Lager extra batterier för dessa enheter som du inte kommer att kunna koppla in dem.