mynewspapers.net

Artiklar som behövs för att möta nya född spädbarn behovAtt förbereda ankomsten av ditt nyfödda barn är en spännande och glädjande upplevelse. Du vill vara redo när ditt nyfödda barn slutligen anländer. Även om det finns bokstavligen tusentals babyprodukter på marknaden som är inriktade för att göra livet lättare för nya föräldrar, finns det vissa saker som är sant nödvändigheter.

Bilbarnstol

En bilbarnstol är en av de viktigaste att ha redo för ditt barn före ankomst. Sjukhus gör inte att du kan lämna med ditt barn om du inte har en bilbarnstol. Många sjukhus kolla din bilbarnstol för korrekt installation och säkerhet. Det är olagligt att köra med ditt barn om han inte är ordentligt fastspänd i en bilbarnstol.

Utfodring leveranser

Om du väljer att amma, kan du inte känner att du behöver köpa något. Du kan dock hitta du behöver fortfarande några flaskor till hands. Vissa barn kamp med en ordentlig spärren på först och du kan vara bra att uttrycka mjölk och mata ditt barn med en flaska. Du kan också uttrycka mjölk och låta en annan vårdgivare ta över en natt utfodring så du kan få lite vila. Du kan välja att köpa en bröstpump för att uttrycka din mjölk eller kan du göra det manuellt. Om du väljer att formeln foder, måste flaskor, formel och en flaskborste rengöra flaskor. Börja med minst sex 118 ml. flaskor. Köp endast några burkar av formel för att starta om ditt barn är känsliga för formeln och du måste byta märken.

Hälsa och hygien leveranser

Göra en resa till ditt apotek och plocka upp några grundläggande förnödenheter som kommer att behövas de första veckorna. Viktigast av allt, behöver du en rektalkapslar termometer. Det mest exakta sättet att ta ditt barns temperatur är att använda en rektalkapslar termometer. Många läkare begära att du tar ditt barns temperatur analt snarare än i örat under de första månaderna. Andra förnödenheter som kan plockas på apoteket är alkohol för rengöring av sladd, spädbarn Tylenol, gas droppar, nagelklippare och blöjeksem grädde. Även om barn inte behöver tvättas med tvål under de första veckorna, gillar många föräldrar att använda en mild baby tvål och schampo.

Blöjor

Nyfödda barn gå igenom 10 till 12 blöjor per dag. Du kommer att behöva ha blöjor och våtservetter till hands för att eliminera förhastade resor till butiken när du kör ut. Vissa människor föredrar trasa blöjor och våtservetter. Om du använder tyg, kommer 20 till 24 blöjor att räcka om du gör en massa blöja tvätt varannan dag.

Filtar och handdukar

Barn måste hållas varm. Några lätta filtar, inklusive några större sådana för Linda, är allt du egentligen behöver först. Eftersom barn inte bör placeras i en krubba med en filt på grund av oro för säkerheten, filtar är oftast bara används i bilsäten eller barnvagnar eller att svepa in barnet i medan du håller henne. Några handdukar och tvättlappar för bada bebisen behövs också. Det är bäst att välja mjuka handdukar för ditt barns känsliga hud.

Kläder

Barn behöver mycket få dukar att börja. Eftersom de växer så snabbt, kan du hitta de aldrig ens få bära några av sina nyfödda-stora kläder. Sommar barn fint med fyra till sex kort ärm onesies, fyra till sex lätta sliprar och några klänningar som samlas i botten. Vinter barn behöver fyra till sex långärmad onesies, vissa varm fleece eller flanell sliprar och en snowsuit för att lämna huset.

Baby redskap

Nyfödda behöver en säker plats att sova och en säker plats att sättas. En spjälsäng, liggdelen eller Moses korg kan fungera som barnets säng. Barn bör inte lämnas på en vuxen säng utan uppsikt. Spädbarn kan sitta tryggt stöds i ett spädbarn swing eller bouncer. Du kanske vill välja en gunga eller dörrvakt med leksaker eller musik med det att roa ditt barn.