mynewspapers.net

Art Student presenter

Art Student presenter


För studenter att fullfölja grader i konst, är gåvor som kan användas för att främja deras konstnärliga strävanden lämpliga för alla tillfällen. Presenter som passar deras specifika område av studie är både personliga och praktiska, eftersom gåvor kan användas för att skapa projekt för skolan eller på fritiden.

Grundläggande konstnärsmaterial

Grundläggande konstnärsmaterial är viktiga för konststuderande och är något som ständigt kommer att behövas. En uppsättning av hög kvalitet penslar och färger är lämpliga för en målare, medan en uppsättning ritkol, bläck och ritning pennor är anslår för en ritning eller illustration student. Lera och glasyrer är lämpliga för skulptera studenter. Konst tuggummi suddgummin, pensel rengöring tankar, skissböcker och dukar är andra exempel på gåvor som är lämpliga för konststuderande.

Läder bundna portfölj

En hög kvalitet läder bundna portfölj gör att den studerande skall Visa och organisera deras arbete, samt hålla arbetet skyddas mot slitage. Portföljen kan anpassas genom att ha det graverade med studentens namn eller initialer.

Desktop staffli

En stationär staffli gör det möjligt för eleven att arbeta på en vertikal yta i små områden. Detta sätt de kan arbeta på skolprojekt i sitt studentrum eller hemma. Denna gåva är lämpligt för både måleri och teckning studenter.

Digital kamera

En state-of-the-art digital kamera är en lämpligt för ett fotografi eller film major, som tillhandahåller att digitalkameran har videofunktioner idé. En grundläggande digital kamera är lämplig för alla andra konststuderande, eftersom de kan använda kameran för att dokumentera deras arbete för sin portfölj eller hemsida.

Konstböcker

Konstböcker, om tekniska eller en samling av arbetet av studentens favorit artist är en lämplig present för en art student av någon större. En teknisk bok kan hjälpa dem att lära sig och använda ny teknik i sitt arbete, medan en samling av konstverk kan tjäna som underhållning och minnessaker.