mynewspapers.net

Årsdagen affischer för barnen att göra

Årsdagen affischer för barnen att göra


Årsdagar kan innehålla personliga firandet som en bröllopsdag, en grupp årsdag inklusive skolan och kyrkliga årsdagar eller årsdagen av en ort eller stad. Barn njuta av att skapa hantverk och kan producera årsdagen affischer för en fest.

Personliga firande affischer

Personliga årsdagen affischer inkluderar årsdagar bröllop och årsdagar av andra viktiga händelser, till exempel en adoption. Har barn göra en speciell affisch att hjälpa en älskad fira en bröllopsdag. Affischen kan fungera som en part dekoration för ett jubileum. Till exempel, Använd affischen för att fira en gyllene jubileum för mor-och farföräldrar. Skriva en stor "50" i centrum av en affisch styrelse och tillåter barn att lägga till lim och guld glitter. Hitta bilder av årsdagen par och återge dem på ett exemplar i närheten. Låt barnen göra ett foto collage av bilder på paret under deras äktenskap. Rama in affischen i en vinjettbild och täcka ramen med guld glitter. Eller fira en antagande-årsdagen av ett syskon med en affisch. Har ett foto av adoptivbarn förstoras till affischstorlek. Skär en matta för runt bilden och har barn och andra älskade dem skriva meddelanden till barnet på mattan och sedan Rama in och hänga den på firandet.

Skolor och organisationer årsdagen affischer

Skolor, kyrkor och andra organisationer fira ofta viktiga årsdagar med fester och evenemang som kräver affischer och dekorationer. För en skola beröm, har varje klass skapa en affisch att dekorera på en skola firande. Ett exempel på en skola årsdagen poster är att rita ett gammaldags skola hus i centrum av affischen och lägga till ritade bilder av studenter körs runt utanför. Ta bilder av studenterna och skära ut deras ansikten och lägga till dem i de ritade siffrorna så eleverna på affischen har foto ansikten och handritade kroppar.

Regionala årsdagen affischer

Har en tävling för barn att skapa en officiell årsdagen affisch för en stad, region eller stat. Bjuda in barn inom området att skapa en logotyp och affisch för ett jubileum. Har lokala affärsmän, konstnärer och företrädare för regeringen välja det vinnande bidraget. Återge den vinnande affischen i reklamsyfte och hänga de kvarvarande posterna på en konstutställning på årsdagen händelsen. Några evenemang direktörer kanske vill ha en professionell konstnär skapa en logotyp och affisch för en årsjubileum. Göra en affisch-storlek färgning sida baserat på professionell design och distribuera affischerna till barn så de kan färga en affisch och hänga den i sina egna hem.

Andra årsdagen affischer

Använda hantverk för att skapa en 3D affisch. Lägg till tyg rester och kul päls till affischer att lägga textur till människors kläder och lägga till päls djur. Andra typer av hantverk som kan användas på affischer är google ögon, klippbok material och tidningen bild collage. Har barn använda tyg skrotar för att skapa en affisch reklam en kappa driva en ideell organisation-årsjubileum. Använda frigolit bollar för att skapa ett 3D-klot. Till exempel, om en gemenskap firar ett jubileum med en golftävling, överväga att använda en styrofoam boll som har delats på mitten på en affisch styrelse. Skär bollen på mitten och måla den för att likna en golfboll innan det bifogas till en affisch.