mynewspapers.net

Årsbok bildtext idéer

Årsbok bildtext idéer


Bildtexter är den mest lästa delen av en årsbok enligt Lifetouch fotografering företagets online årsbok-skapande resurs. Det är därför viktigt att skriva roligt, kraftfulla bildtexter som hjälper dina klasskamrater återuppleva glada minnen. Jostens årsbok företrädare webbplatsen föreslår att årsbok personal träffas och brainstorma över bilder. Spela spel som heter "Kan du toppa detta?" där de roligaste, snappiest, mest minnesvärda bildtext förslag vinna.

Korta och snärtiga

Kraftfulla bildtexter har mest inverkan, så håll dem kort och koncist. Döm själv: vilken bildtext bättre fångar glädjen i segrande, bröst-stöta fotbollsspelare: "seniorer Joe Smith och Peter Soon fira Panthers vinna över Summerville 10-7" eller "Smith och snart slår Summerville"? Studera tidningen bildtexter, särskilt roliga sådana, för exempel.

Specifika

Även om fotot i fråga är en allmän verksamhet--en elev i klassen, till exempel--kan en specifik bildtext göra det rolig och minnesvärd. Kanske klasslärare var kort stubin och grabben på bilden var ökänd för hoppa klass eller kommer in sent. En bildtext som "Sällsynt observation av en utrotningshotad art" kommer att vara omedelbart förstod och gillade--förutsatt att studenten på bilden har ett sinne för humor.

I skämt

De flesta av dina bildtexter bör förstås av alla som läser dem, men inkluderar några "i" skämt för skojs skull. En bild på en journalistik lärare hålla hennes hand upp till kameran kan till exempel ha en beskrivning av "Snälla, inga reportrar!" Rubriken kommer att avnjutas av alla som tog denna klass även om andra som inte tog det inte kanske förstår.

Narr

Om cafeterian maten var hemskt, kommer att en bild på ett par barn ut på parkeringen äta McDonalds säga mer än en 500-ord artikel. Du kunde bildtext det "Cafeteria rymlingar" eller "Jag kunde ha sålde den för £32." Bara vara säker på att det roliga du har är inte på någon annans bekostnad. Årsbok bildtexter kan vara rolig, men bör vara skonsam nog att njuta av alla.