mynewspapers.net

Ärr Serum behandlingarÄrrbildning från acne, kan trauma eller graviditet vara pinsamt, särskilt om ärrbildning är i ett mycket synliga område. Ärr kan inte täckas upp med make-up lika lätt som mörka ringar eller finnar på grund av deras grov yta. Lyckligtvis finns det serum på marknaden som bidra till att minska uppkomsten av ärr. Serum är tjockare än hudkrämer och krämer, men är lätta och kan snabbt och effektivt penetrera huden.

Palmer's Cocoa Butter Formula Vitamin E ärr Serum

Palmer's Cocoa Butter Formula erbjuder ett brett utbud av ärr behandlingar. Dess Vitamin E ärr Serum säljer för ca £7 per uns och kan hittas på Walmart, CVS, Kmart, Target, Rite Aid och Walgreens. Avsikten är att minimera uppkomsten av ärr från skada, bristningar, kirurgi och insektsbett. Den serum viktigaste ingredienser inkluderar E-vitamin, lök extrakt, kakaosmör och hajen lever olja. E-vitamin har visat sig minska ärrbildning, och shark lever olja marknadsförs som en ingrediens som hjälper huden att läka sig själv. Kakaosmör hjälper minska ärrbildning genom fuktgivande, och lök extrakt hjälper reparera ärrbildning.

Cellex-C hög styrka Serum

Cellex-C hävdar dess hög styrka Serum är lätt och oljefri. Det kan köpas över disk, och säljs som del av ett två steg. Hög styrka Serum och dess partner, Hydra 5 B-komplex, är en kombinerad 30ml paketet säljer för ca £58. Dess huvudsakliga ingredienser innehåller C-vitamin, zink och bioflavonoider.

Dr Max befogenheter avancerad ärr terapi

Dr Max befogenheter avancerade ärr terapi serum annonserar förmågan att "främja cellförnyelsen i befintliga ärr" och att stimulera kollagen. Serum hjälper också till att reducera mörka fläckar på huden. Serumet säljer för ca £16 för 56.7 gr. Dess viktigaste ingredienserna är E-vitamin, antioxidanter, fettsyror och organiska nypon olja. Produkten är allergivänliga och har inga konserveringsmedel.

Caudalie Vinoperfect Radiance Serum

Detta serum är oljefri och konstruerade för att minimera mörka fläckar, att skapa en jämn hudton. Produkten marknadsförs som har förmågan att fixa ärr och pigmentfläckar från acne. Denna produkt innehåller inte parabener, sulfater eller syntetiska färgämnen. Detta serum aktiva ingredienser inkluderar viniferine, olive skvalen, mynta, kummin och galbanum. Det kostar £52 för 28.4 gr.

Clinique ännu bättre hud tonen Corrector

Detta är en lätt serum är utformad för att uppnå en jämn hudton genom att minimera mörka fläckar och ärrbildning. Denna produkt är säkert för alla etniciteter och 100 procent doft gratis. Serum kostar ca £32 för ett uns.