mynewspapers.net

Armén team building aktiviteter

Armén team building aktiviteter


Lagarbete är en viktig komponent till en effektiv militär enhet. Försvarsmakten använder teambuilding att ansluta militära medlemmar till sina kamrater och bygga överlevnadsfärdigheter för strid. Teambuilding-aktiviteter för armén kombinera kommunikationsförmåga, lagarbete och fysiska utmaningar.

Repen kurs

Repen kurser kombinera låg och hög nivå balans och styrka aktiviteter som är ordnade i en stor utomhus hinderbana, och de kräver deltagarna att arbeta i par eller grupper att utföra fysiskt krävande aktiviteter. Lag måste slutföra uppgifter som balans promenader, belay utmaningar, stegen klättrar, väggen klättrar och lita falls. Alla medlemmar måste korsa mållinjen och ingen gruppmedlem får vara kvar, en aktivitet som stärker banden mellan infanteri medlemmar.

Paintball

Paintball kurser simulera kontrollerad bekämpa erfarenheter som kräver att deltagarna att finslipa skytte samt kommunikation och samarbete kompetens. Paintball kurser kan hållas för att likna bekämpa miljöer. hinder kan omfatta delar av kollapsar väggarna, välte bilar eller fat bränder. Två lag börjar på motsatta sidor av kursen och krävs för att nå andra änden av banan utan att förlora en medlem till fiendens eld. Varje gruppmedlem föreskrivs ett paintball gevär, ammunition, face mask och kroppen rustning. Målet med spelet är samordna alla gruppmedlemmar så att hela gruppen får den minsta skadan nå målet.

Minimalistisk överlevnadsutbildning

Soldater måste utbildas i extrem överlevnadsfärdigheter för att förbereda de tuffa miljöerna av striden. Simulerade överlevnadsutbildning förlägger små grupper av praktikanter i extrem överlevnad situationer. Grupper om tre till fyra medlemmar transporteras blint till en annan plats med endast mycket grundläggande förnödenheter, däribland duk, vatten, en karta, tejp, en kompass, Flinta och knivar. Medarbetare måste arbeta tillsammans för att återvända till basen och överleva i upp till flera nätter. Extrema förhållanden underlättar fastsättning mellan gruppmedlemmarna och genomdriva överlevnadsfärdigheter som är relevanta att bekämpa utbildning.