mynewspapers.net

Armén kostymer för barnDitt barn kan behöva en US Army kostym för en fjärde juli Parade, en presidentens dag spela eller för en Halloween-fest. Bara plocka som era av armén enhetliga han vill efterlikna, sedan göra en resa till US Army överskott lagra, en kostym butik och en sparsamhet butik.

Moderna soldater

För en modern US soldat, kan du få nästan allt ditt barn behov på en armé överskott butik. Börja med kamouflage byxor och T-shirt, sedan lägga till en ranger cap eller boonie hatt. Tuck barnets byxor i ett par av hög-top boots. Du kan också hitta tyngre redskap, såsom långärmade skjortor, hjälmar och väskor. Se till att du matcha din camo--öknen brun med brun eller grön med grön djungel.

Andra världskriget

Hitta barn-stora bruna byxor, en tan knapp ner skjorta, svart slips och klänning skor med skosnören. Få gradbeteckningar och andra dekoration från en armé överskott store. Lägga till ett bälte och en militär mössa. Du kanske vill lägga till en Ike Jacket eller tan kavaj med gradbeteckningar, om du kan hitta en rätt storlek ersätta alla knappar på jackan med mässing eller guld dem, och ge den extra kostym detalj med fyra falska fickor och axla remmar. För en bekämpa soldat från WWII-eran, klä ditt barn i murrigt gröna byxor och skjorta; inkludera ett bälte runt midjan och över ena axeln. Stoppa hans byxor i svarta stövlar och ge honom en grön hjälm och en grön ryggsäck till accessoarer.

Första världskriget

Järn ner den rockuppslagen och krage av en gammal grå grön kavaj och lägga till knappar och knapphål ända upp till kragen. Hitta murrigt gröna byxor för ditt barn, samt ett matchande murrigt grönt bälte. Han kan bära vit benvärmare över sin underbenen som Damasker. Du kan göra en doughboy hjälm från en gammal slough hat som har block i en hjälm form, stelnade med tyg avstyvning och sprejades. Lägga till ett bälte runt hans midja och en annan över ena axeln.

Inbördeskrig

Börja med en barn-stora blå eller grå kavaj med rockuppslagen och krage strukna ner. Ersätta knapparna jacka med mässing eller guldfärgade knappar, och har ditt barn bära blå eller grå byxor med gula trim ner sidorna. Ge honom en blå eller grå cowboy hatt med ett kors gevär pin på framsidan eller köpa en barn-stora inbördeskriget hatt från en kostym butik. Lägga till ett bälte runt hans midja och en annan över ena axeln.

Frihetskriget

Börja med en blå kavaj som är lite stor på ditt barn. Järn ner rockuppslagen och krage. Ta bort alla knappar från pälsen. Lägg sedan till rött och guld trim upp varje sida, runt baksidan av halsen och ner andra sidan. Lägga till samma trim i ärmslut. Låt ditt barn bära pälsen med vita byxor, en vit väst, svarta stövlar, en vit halsduk och en tricorne hatt. Låt honom bära svart bälte runt midjan och en annan över ena axeln.