mynewspapers.net

Armén grundläggande utbildning Vs. Marine Bootcamp

Armén grundläggande utbildning Vs. Marine Bootcamp


Frågan om huruvida Marines eller armén erbjuder bättre utbildning har försvårat många en volontär försöker välja en tjänst och varit orsaken till mer än ett par bar bråk. Svaret är Marine Corps, beror till stor del på en långvariga engagemang för att göra varje marine en bekämpa infantryman, oavsett vad han faktiskt går på att göra i sin militära karriär.

Tidsram

Marina boot camp varar i 13 veckor. Armén grundläggande bekämpa utbildning (BCT, arméns motsvarande boot camp) varar i 10-11 veckor.

Marina Boot Camp

Efter induktion och grundläggande bearbetning gå praktikanter på Marine boot camp igenom ett antal utbildning faser. Del 1 varar i fyra veckor, och handlar mest om att civila soldater, bryta dem av civila vanor, bekanta dem med disciplin och hårdare dem genom intensiv fysisk träning. I slutet av Del1, bör en rekryt kunna marschera, svara på order och vara i fysiskt bra kondition. I del 2, också får i fyra veckor, rekryna fältet utbildning, inklusive grundläggande användning av skjutvapen. Del 3 handlar om efterbehandling rekryt, inklusive fältövning kallas "Grundläggande Warrior Training." Utbildningen avslutas med en intensiv tre dagar av tester kallas "Degeln."

Armén BCT

Efter induktion och bearbetning, armén rekryterar gå till en mottagning bataljon, där deras fysiska kondition bedöms. Detta varar i 4-10 dagar. De som inte vill avsluta mottagning bataljonen skickas till en Fitness utbildningsföretag. Dem som når BCT själv gå igenom tre faser av utbildningen, varje tre veckor lång. Etapp 1 omfattar lärande disciplin, armén värden, hand-to-hand bekämpa, mark navigering, första hjälpen och fysisk träning. Fas 2 omfattar vapenträning och mer fysisk konditionering. Den sista fasen omfattar en fältövning, fysträning examen och förbereder sig för examen.

Fysiska krav

Båda tjänsterna har en exit fysträning examen. Inte uppfyller de kala miniminormerna innebär inte passerar. Armén BCT kräver följande examen: 35 armhävningar i två minuter, 47 sit-ups i två minuter och en två mil körning i 16 minuter och 36 sekunder. Marinkåren kräver fem pull-ups i två minuter, 50 sit-ups i två minuter och en tre mil kör i 24 minuter, 30 sekunder.

Missuppfattningar

2006, 13,6 procent av armén rekryterar tvättas ur BCT, medan motsvarande siffra för Marine Corps var 11,7 procent. Detta betyder inte nödvändigtvis att armén är mer krävande, men. Det kan innebära att armén lockar fler otjänliga eller olämpliga rekryter.

"Varje Marine är en Rifleman"

Marinkåren har ett ethos som varje Marine--vare sig i infanteriet, flyga en F-18 eller en lastbil mekaniker--är också en rifleman. Alla Marine Corps soldater gå till skolan av infanteriet att ta emot ytterligare bekämpa utbildning, även om de inte är avsedda för att bli infanteri. Endast efter att ha fått ytterligare bekämpa utbildning går Marines på få militära operationer specialitet (MOS) utbildning för positioner som radiosände operatörer, kockar, sjukvårdare och corpsmen. I armén är den andra halvan av grundläggande utbildning att gå direkt till avancerad individuell utbildning (AIT) att lära sig ett MOS. Resultatet är att armén troopers som inte tilldelats bekämpa roller har generellt mindre möjlighet att slåss än sina motsvarigheter i Marine Corps. Ja, arméns erfarenhet i Irak påminde det ledarskap som bara för att en soldat inte är tänkt för att vara i frontlinjen inte betyder en soldat kommer inte att hitta sig själv där, och så armén nyligen lagt till ytterligare bekämpa utbildning för nya ryttare.