mynewspapers.net

Arbetsplatsen spel

Arbetsplatsen spel


Office moral är mycket viktigt eftersom när anställda blir utbränd, produktivitet ofta rasar. Driver upp office moral behöver inte inkludera spendera stora delar av budgetar eller hinkar med kontanter på drycker, ny kontorsutrustning, middagar eller semester tillsammans. Ibland kan du öka en känsla av kamratskap i kontoret genom att skära loss tillsammans; Office spel kan hjälpa dig i detta.

TV kontor Trivia

Många TV-sitcoms genom historien har skisserat office liv och relationer mellan medarbetare med stor humor och mycket minnas. Fråga folk på kontoret att skapa trivia frågor från office-baserade sitcoms och dramer, som "The Office," "Murphy Brown," "The Mary Tyler Moore Show," "Boston Legal," "Ally McBeal eller"Västra flygeln." Människor minns fondly stunder från några av deras favoritprogram eftersom de har några vänliga konkurrens med sina medarbetare. Ger en blygsam pris till det vinnande laget som biobiljetter eller ett presentkort.

Arbetsplatsen Trivia

Fråga medarbetare att göra upp trivia frågor om varandra. Tillbringa flera dagar att sammanställa de frågor, ställer medarbetare att komma med minst 10 frågor om varandra. En fråga kan till exempel vara "som person i detta kontor huvudämne i musical theatre i college?" Eller "som person i detta kontor har en hund som heter Clover?" Eller "som person i detta kontor bar en slips med renar på det till julfesten?" Sådana frågor kommer att dela information mellan medarbetare, att hjälpa människor att inse deras gemensamhet och uppmuntra dem att kanske dela mer med varandra. Ge ett pris till den person eller team med de mest korrekta svar.

Populärkultur frågesporter

Denna frågesport hjälper människor på arbetsplatsen lindra stress genom att inte tänka om arbete eller arbetsrelaterade frågor. I stället detta spel ger sina sinnen en paus och ger dem möjlighet att brainstorma i grupper om svar på deras kollektiva historia. Varje fråga och varje svar påminner gruppmedlemmar hur mycket de har gemensamt. Dela upp arbetstagare i lag och har varje lag utgör trivia frågor om popkultur. En fråga kan till exempel vara: "När Mattel tillverka den första Barbie doll?" eller "vad jobb gjorde Sheryl Crow har innan hon var en berömd sångare?" Detta spel kommer att testa människors kunskaper och låta dig och dina lagkamrater lära sig Svaren tillsammans.