mynewspapers.net

Arbetsbeskrivningen spela arbetstagarensBarn kräver omsorg och tillsyn av proffs när deras föräldrar är arbetar eller är inte tillgänglig för jobbet. Spela arbetstagare ger denna service i Storbritannien. dag och sjukvårdspersonal tillhandahåller samma tjänst i USA. Enligt MySalary.co.uk var den genomsnittliga årslönen i Storbritannien 2009 för en play arbetstagare £12,684 i US-dollar.

Arbetsuppgifter

Kontrollerande, underhållande och umgänge barn är de primära arbetsuppgifter. Spela arbetarna organisera teamaktiviteter och ordna dagsturer till parker och lekplatser. En play arbetare kommunicerar med föräldrar om deras barns beteende och intressen.

Kunskapskrav

En framgångsrik spela arbetstagare är kreativa, vårdande och patient. Han behöver en medveten öga samtidigt övervaka flera grupper av barn. Bra matematik färdigheter behövs för att beräkna och samla in betalningar för tjänster.

Rekommenderad bakgrund

En gymnasieexamen eller motsvarande krävs att kvalificera sig som en nybörjar lek-arbetare. Långsiktiga anställda kan krävas att få olika nivåer av spel arbetare certifieringar. Bakgrund i gruppen barnomsorg eller övervakning är ett plus.