mynewspapers.net

Arbetsbeskrivningen ski representant

Arbetsbeskrivningen ski representant


Ski butiker är intresserade att hitta den bästa skidutrustning att locka skidåkning entusiaster. För att övertyga dessa butiker av kvaliteten på deras produkter som ski, skicka ski tillverkare ofta säljare. Dessa säljare, kallad ski företrädare, ski reps och vintersporter; specialiserar sig på försäljning av skidutrustning.

Funktion

Dessa säljare fungerar ibland direkt för en enda tillverkare och andra gånger arbeta självständigt, säljer skidor från olika tillverkare. Dessa företrädare försöka få återförsäljare att köpa skidor från ett visst företag och sälja dem till deras skidbutik. Ski företrädare bör vara kunnig om snöförhållanden för att förutsäga vilka skidor kommer att sälja bra. De måste också förklara problem med ski varor till detaljhandeln när det finns en fördröjning eller design problem med skidor. Ski representanter reser också handeln visar att demonstrera skidutrustning, enligt JobMonkey.com. Ski företrädare får tillgång till dessa utställningar genom att vara en del av organisationer som västra vintersport företrädare Association. Några ski företrädare arbetar ensam, medan andra arbetar i team.

Villkor

Ski representanter reser ofta omfattande för att marknadsföra företaget skidor till olika återförsäljare. Enligt JobMonkey.com är ski företrädare kunna ställa sina egna timmar, även om många företrädare har att ställa sina timmar på ett sätt som rymmer kunder. Ski representation kan vara stressande, företrädare som inte kan göra en försäljning ut finns ofta inte.

Erfarenhet

Ski företrädare måste ha en bra mängd erfarenhet skidåkning för att ha tillräcklig ski kunskap en ski representativ och ofta måste också bakgrunden erfarenhet av att arbeta som säljare retail. Enligt JobMonkey.com börja ski representanter ofta tillhandahålla demonstration utrustning och kontroll hos olika ski butiker innan med ski konsult positioner. Ski representanter väljs oftast om de Visa en personlighet som är kompatibel med försäljning.

Outlook

Bureau of Labor Statistics förutspådde att behovet av säljare kommer att växa med 7 procent mellan 2008 och 2018. Oberoende ski företrädare har blivit sårad av fusioner, med sammanslagna företag ofta med deras egen ski företrädare i stället för underleverantörer oberoende ski företrädare. Anställningstrygghet ski representant är starkt beroende av de anslutningar som han gör.

Kommissionen

I 2008 var medianlönen för säljare £45,630. De högsta 10 procenten tjänat mer än £86,476, medan den lägsta 10 procenten tjänat mindre än £22,737. Ski representativa resultat är baserade på den provision de tjänar. Ski företrädare kan också få rabatt på skidutrustning.