mynewspapers.net

Arbetsbeskrivningen av reseledare Museum

Arbetsbeskrivningen av reseledare Museum


Ett museum är en institution som bryr sig om och har en samling av artefakter, allmänt av vetenskaplig, konstnärlig eller historisk betydelse. De kan ha sin egen samling eller Visa reser utställningar. Guider är ofta används för att hjälpa tittarna förstår samlingar.

Färdigheter

Det finns inga stora styra en person till att bli museum docent college. Snarare är det en kombination av kompetens som kommer att tillåta någon att trivas i denna kapacitet. En måste njuta av de objekt som specialiserar sig på museet, och vara beredd att lära om objekten och dela denna information med allmänheten. Man måste vara allmänt kommunicera på engelska för allmänheten, även om språkkunskaper kan vara användbar och utnyttjad av museet. Docenter kommer från ett brett utbud av bakgrunder, även om många som volontär är pensionerade.

Museum Education

De flesta museer är intresseorganisationer. De beviljas status som från regeringen på grund av deras pedagogiska uppdrag, och turer gör upp en mycket viktig del av detta uppdrag. En bra tur kan komplettera undervisningen uppdrag av andra lärare, familjer och elever genom att hjälpa människor att bättre förstå insamling och rollen av enskilda konstverk inom en samling.

Museiturer

Museiturer ta flera former. De kan titta på viktiga verk i en samling. De kan också vara en allmän genomgång av samlingarna att få besökare bekvämt gå omkring och göra egna upptäckter. Turer kan också fokusera på teman i samlingen, som familjer i stilleben måleri och olika kulturer. Turer kan också titta på en särskild utställning som är endast på museet under en begränsad tid. Vanligtvis innebär turer gå med en grupp, även om de flesta museer är tillgängliga för dem som kan inaktiveras.

Volontär eller jobb?

De flesta museer som erbjuder turer har pulserande volontärprogram där de utveckla talang för att ge turer. Dessa tour leverantörer kallas ofta docenter, och de lär sig sitt hantverk efter mycket träning med museet. Normalt museum docenter har flera års utbildning och de ger turer på en viss dag i veckan. Andra guider kan betalas medlemmar i departementet utbildning - en avdelning i ett museum som utnyttjar det pedagogiska värdet av samlingen genom att utforma program för att engagera allmänheten - medan de flesta volontär docenter inte betalas för deras insatser. Enligt webbplatsen Salary.com är årliga medianinkomsten för en utbildning specialist på ett museum £28,868. Som volontär kan få förmåner beroende på museet, som gratis eller rabatterade parkering och fritt inträde under arbetet. En högskoleutbildning är vanligtvis inte nödvändigt för volontär positioner, är det i allmänhet ett krav för dessa söker betalda positioner i museum education avdelningar, med de vanligaste stora företagen att konsthistoria för konstmuseer, eller utbildning.

Hur man blir en

Bli reseledare generellt innebär att kontakta museets utbildningsförvaltningen och be om de behöver hjälp. Därifrån, kommer att du sannolikt vara ledsagas till deras volontär program, där du kommer att utbildas med en grupp av inkommande guider. Departementet utbildning också skulle kunna varna dig för betald möjligheter inom museet.