mynewspapers.net

Arbetsbeskrivning undervisning assistent nivå 1

Arbetsbeskrivning undervisning assistent nivå 1


En nivå en assistent är ansvarig för att hjälpa lärare med instruktioner och vård av studenter. Hon hjälper till att förbereda och organisera undervisningsmaterial och hjälper läraren med förbereda lektionsplaneringar. En assistent tillbringar merparten av sin tid i ett klassrum arbetar typiskt skoltid.

Funktion

Den huvudsakliga funktionen av en nivå en assistent är att arbeta under ledning och tillsyn av klassrummet lärare samt ge allmän hjälp och stöd till lärare och studenter. En nivå en assistent ger en extra uppsättning händer och ögon för klassrummet, som tillhandahåller ytterligare undervisning och vägledning till studenter som kan behöva ytterligare hjälp förstå läroplanen eller överlåtelsen.

Verksamheter och ansvarsområden

Under instruktion, en assistent uppmuntrar och instruerar eleverna att interagera med varandra och delta i aktiviteter och instruktioner under ledning av en lärare. Hon övervakar verksamheten i barnen samtidigt bidra till att säkerställa deras förståelse och förståelse av det material som lärs ut. I allmänhet bidrar hon till den arbetsmoral som skolan hoppas kunna uppnå för eleverna. Förutom att hjälpa eleverna i klassrummet, hjälper en assistent escort studenter runt skolan campus och övervaka eleverna medan de är inte i klassrummet, inklusive lunch, recess, samt före och efter skolan. Hon följer lärare, föräldrar och elever under exkursioner.

Utbildning och krav

En nivå en assistent måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande. De flesta lägen kräver utbildning i yrkesskolor, relaterade arbetsplatspraktik eller ett intresseföretag grad. Vissa kan kräva en kandidatexamen. Utöver de pedagogiska krav, vara skoldistrikt kräver en assistent att passera en omfattande bakgrundskontroll och fingeravtryck och fotograferade innan de tillåts att hjälpa lära barn.

Arbetsmiljö

Nivå 1 undervisning assistenter fungerar i olika miljöer. Positioner finns tillgängliga i förskolan, barn vård centraler, religiösa och gemenskapen centrerar, men de flesta arbetar i klassrummen i elementära, mitten och gymnasieskolor. En assistent tillbringar dagen lika sittande och stående. Omkring 40 procent av pedagogiska assistenter endast arbeta deltid. De flesta undervisning assistenter arbetar en traditionell nio månaders skola schema, vanligtvis har tid för semester, vinter, vår- och raster.

Löner och förmåner

Enligt Bureau of Labor Statistics var 2008, den median årslönen för en assistent £14,430. Den mellersta 50% av lärare assistenter tjänat mellan £11,446 och £18,317. Den lägsta 10 procenten tjänat mindre än £9,971, och de högsta 10 procenten tjänat mer än £22,087. En heltid nivå 1 assistent får oftast hälsa, tandvård, 401k och semester förmåner. En assistent som jobbar deltid kvalificerar vanligtvis inte för fördelar genom skoldistrikt.