mynewspapers.net

Arbetsbeskrivning & kvalifikationer för auktoriserad revisor

Arbetsbeskrivning & kvalifikationer för auktoriserad revisor


Jobbet som auktoriserad revisor hänvisar ofta till kvalificerade revisorer i Storbritannien, Kanada, Indien, Asien och Australien. Motsvarande ställning i USA är en auktoriserad revisor. För att bli en auktoriserad (eller auktoriserad) revisor, måste kandidaten slutföra minst en två år forskarutbildning program för utbildning och mentor erfarenhet samtidigt som man arbetar på en institution eller organisation. Kandidaterna ska passera en undersökning för att få titeln på chartrade (eller auktoriserad) revisor. Denna ståndpunkt innebär hantering av pengar och finanser inom ett företag, organisation eller institution.

Utbildning

Chartered accountants måste du ange en eftergymnasial utbildning program med ett minimum av en kandidatexamen. De flesta kandidater har huvudämne i redovisning i deras grundutbildning arbete, men några ange forskarutbildningen med majors i ekonomi eller business. Land till land där revisorn önskar arbeta, skall kandidaten arbeta med en mentor under den pedagogiska programmet och slutföra och passera en undersökning vid slutförandet av skolgången.

Typ av arbete

Jobbet för en kartlagt revisor att arbeta med siffror, finansiella kalkylblad, investeringar poster och budgetar. Chartered accountants spelar generellt strategiska roller i organisationer genom att tillhandahålla professionell rådgivning om finansiella beslut och lönsamhet. De skapa ekonomiska rapporter och dokument, och deltar i finansiell rapportering, revision, skatt och corporate finance. Chartered accountants kan arbeta lång timme vid skrivbord och dataskärmar.

Chartered vs. certifierade

Det är liten skillnad mellan en revisor och auktoriserad revisor. Skillnaden är allmänt geografiska. Auktoriserad revisor är den amerikanska motsvarigheten till auktoriserad revisor i Storbritannien och länder som följer de U.K. normer finns det skillnader i beteckningar som tyder på någon auktoriserad revisor har mer ledarerfarenhet, eller mer finansiella eller revision erfarenhet, än auktoriserade bokhållare, men generellt både auktoriserade och certifierade revisorer kan hantera samma typer av uppgifter och ansvar.

Lön

Lönen för en chartrade (certifierad) revisor beror mycket på där de tränar och vilken ställning de har. Revisorer i Indien gör generellt mindre pengar än i England. Enligt den senaste statistiken från US Department of Labor (2008) är den genomsnittliga lönen för en auktoriserad revisor £38,629 per år. I Storbritannien, men är årliga medellönen för en auktoriserad revisor motsvarande £58,500, enligt framtidsutsikter, en examen och karriär webbplats i Storbritannien. Några revisorer håller hög nivå företagsledning befattningar som ekonomichef.

Jobb Outlook

Enligt den senaste statistiken (2009) på Storbritanniens examen examen och karriär webbplats framtidsutsikter, jobb för revisorer förväntas att växa i hela England, Irland och Skottland. Många av jobben kommer att i de större städerna. I USA förväntas också arbetstillfällen för auktoriserade bokhållare att se tillväxt genom 2018, enligt US Department of Labor. Tillväxten väntas förbli på cirka 22 procent snabbare än genomsnittet för samtliga yrken.