mynewspapers.net

Arbetsbeskrivning för sjukhuset ward kontorist

Arbetsbeskrivning för sjukhuset ward kontorist


Sjukhuset församlingskamrerer eller enhet kontorister, hantera prästerliga uppgifter på sjuksköterskans station av ett sjukhus golv, eller ett område som intensivvårdsavdelning eller akuten. Dessa clerks är ansvariga för att hantera de flesta av pappersarbete på avdelningen. De kan ha titeln på enheten eller ward sekreterare.

Receptionisten tullar

Sjukhuset församlingskamrerer hälsar människor vid disken, svara på frågor, direkt besökare till patienternas rum och svara telefoner. De levererar också mail och blommor till patienter.

Rekord-hålla

Sjukhuset församlingskamrerer skapa poster på datorn för nya patienter, och regelbundet uppdatera patientjournaler från listorna. Mätningar av vitala funktioner såsom temperatur och respiration klassar registreras, tillsammans med eventuella kommentarer från läkare och sjuksköterskor.

Formulär för

Arbetsbeskrivning för sjukhuset ward kontorist omfattar registrering diagnoser och behandlingar på försäkringsformulär och andra medicinska former, och handläggning ansvarsfrihet former.

Patientens överföringar

Ordna för patienten överföringar till andra avdelningar är en annan del av ett sjukhus ward kontorist jobb och expediten kan transportera patienter också.

Omvårdnad hjälp

Alltmer, sjukhus reklam för församlingskamrerer som också ammande assistenter, eller även licensierade närvårdare. Dessa clerks kan pitch och hjälp med medicinska behov när bemanning är låg, eller däremot en LPN kan hjälpa till med kontorsarbete vid behov.