mynewspapers.net

Arbetsbeskrivning för Shop handledare

Arbetsbeskrivning för Shop handledare


Shop handledare är någon som hanterar en fabriks-växt. Shop handledare är ansvarig för anställning, utbildning och organisera en personal, och att se till att anställda förstår företagets uppdrag. De måste vara väl avrundad och kunna utföra flera uppgifter samtidigt, och beredda att arbeta med chefer för andra avdelningar, exempelvis försäljning, marknadsföring och logistik.

Grunderna

Shop arbetsledare förväntas vara experter på de produkter som tillverkas. De måste också hålla sina anställda motiverade, fokuserade på butikens mål och arbetar som ett team. Shop tillsynsmyndigheter övervaka prestanda, samordna arbetsflöde och se till att anläggningen fungerar effektivt, så att de artiklar som produceras fungerar korrekt och redo för försäljning. Eftersom många butiker är öppna dygnet runt, kan handledare arbeta långa och udda timmar som inkluderar kvällar och helger.

Färdigheter

Shop handledare måste vara expert när det kommer till artikeln eller varor som produceras. Han bör vara en stark kommunikatör, organiserad, motiverade och känna sig bekväm delegera. Eftersom han är utbildning en personal, måste han sannolikt också ha lite pedagogisk skicklighet och tålamod. De flesta shop handledare har chefer över dem, vilket innebär att de måste också kunna följa instruktioner själva.

Bakgrund

Det finns inga fastställda kraven för att bli shop handledare. De flesta butiker föredrar kandidater med en gymnasieexamen eller motsvarande. Vissa arbetsgivare räknar bara deras tillsynsmyndigheter har visat framgång på lägre nivåer, liksom en stark kunskap om de produkter eller tjänster som tillverkas i deras butik. Ibland, måste shop handledare ha fått en högskoleexamen, med betoning på kurser inom administration, affärer, marknadsföring, ekonomi och kommunikation.

Framtidsutsikter

Mer än 156.000 arbetstagare var anställd som shop handledare i maj 2008, enligt US Bureau av Labor Statistics (BLS). Men jobb förväntas minska med 8 procent under 2008-18 decenniet, BLS rapporterade. Anledningen till nedgången, enligt BLS, "kommer att resultera från ökad produktivitet och ökad import av tillverkade varor."

Resultat

Shop handledare sig var som helst från £26,650 till mer än £48,100 i februari 2010, enligt PayScale.com. Mycket av dessa resultat baserades på övervakarens erfarenhet och branschen där hon arbetat. Samtidigt rapporterade BLS att vissa shop handledare tjänat så mycket som £63,609 per år i maj 2008.