mynewspapers.net

Arbetsbeskrivning för finansiella sekreterare för en social klubb

Arbetsbeskrivning för finansiella sekreterare för en social klubb


Finansiella sekreterare i sociala klubbar är ansvariga för att ge stöd till administratörer, medlemmar eller någon annan tilldelade personal. Möjligheter till sysselsättning i branschen kan vara begränsad, men finansiella sekreterare, i allmänhet roll har förändrats med införandet av teknik så att många finansiella sekreterare utgår nu arbetsuppgifter tidigare ses som ledande i naturen.

Tullar

Finansiella sekreterare i sociala klubbar skärmen eller överföra samtal, svara på förfrågningar och vidarebefordra meddelanden. De kan sammanställa data för ekonomiska rapporter, korrekt identifierade avvikelser och upprätthålla sociala klubbens redovisningen. Finansiella sekreterare i sociala klubbar samla in medlemsavgifter, står för kontanter tas emot, förbereda bankinlåning och behandla anställd lönelistor. De kan också genomföra nya medlem riktlinjer och samordna utbildning av inkommande personal. Ytterligare arbetsuppgifter kan tilldelas att säkerställa sociala klubbens dagliga verksamheten är effektiv.

Kvalifikationer

Kandidater för denna roll bör vara kunnig av redovisningsprinciper, budgetering och andra finansiella förfaranden. Effektiv kommunikation, skrivförmåga och skickliga rapport preparat är alla kvalifikationer finansiella sekreterare bör ha. Finansiella sekreterararna av sociala klubbar måste kunna arbeta med konfidentiell information. Potentiella kandidater måste upprätthålla en artig och professionell hållning hela tiden. Ekonomiska sociala klubbsekreterare kräver kunskaper i Excel, Access och ordbehandlingsprogram. På grund av social club verksamhet, måste finansiella sekreterare vara flexibla i sina arbetstider.

Utbildning

De flesta potentiella arbetsgivare kräver finansiella sekreterare att hålla en gymnasieexamen eller GED för nybörjar positioner. En högskoleexamen i extern redovisning kan vara en kvalifikation som upprättas av potentiella arbetsgivare under rekrytering. Certifiering i bokföring relaterad programvara kan vara att föredra, men krävs inte, för sysselsättning.

Möjligheter

Det kan vara svårt för potentiella kandidater begränsa sig till social club industrin att hitta lediga jobb. Det finns begränsade data att stödja tillgången på arbetstillfällen för finansiella sekreterare speciellt i sociala klubbar. Kandidater som har kandidatexamen i redovisning hittar finansiella sekreterare möjligheter som dually fungerar i en ledande roll.

Lön

Medan det finns ingen specifik information för finansiella sekreterare specifikt arbetar i sociala klubbar, i allmänhet, är inkomsten av finansiella sekreterare med en civilekonomexamen £7,20 till £9,60 en timme, som rapporterats av PayScale. Information uppdaterad juni 2010 av PayScale, rapporterar finansiella sekreterare betalades en högre timlön om de besatt kunskaper om bokföringsprogram. Felfrekvens för finansiella sekreterare med denna färdighet som varierade från £7.40 till £10.70 och timme.