mynewspapers.net

Arbetsbeskrivning för expediten av verkNär ombyggnationer av konstruktioner, anläggningar och byggnader sker, en person övervakar detaljerna i varje projekt och övervakar dess framsteg. I Förenade kungariket utför en kontorist av fungerar dessa uppgifter. Enligt MySalary.co.uk, augusti 2010 var den genomsnittliga årslönen för en clerk of works 30 000 pund eller cirka £30,997 i USA valuta.

Arbetsuppgifter

En clerk of works recensioner alla tillstånd och avtal för överensstämmelse innan renoveringen påbörjas. Han inspekterar jobbet eftersom det fortskrider för att bekräfta det är på schema och slutförts per specifikationer. En clerk of works samverkar regelbundet med arkitekt eller project manager.

Kunskapskrav

En kontorist av arbeten skall föra detaljerade register över alla projekt i processen. Hon måste kommunicera och lösa problem med arbetstagare och handledare som projekt utveckla. Hon måste ha matematiska skarpsinne för att kontrollera och bekräfta projektet dimensioner eller tolka ritningar och skisser.

Rekommenderad bakgrund

Arbetsgivarna föredrar kandidater med en examen i teknik eller ett intyg över avslutad från en certifierad clerk of works institute. En professionell bakgrund inom projektledning är en tillgång, och erfarenhet inom konstruktion, civic planering eller project management hjälper också.