mynewspapers.net

Arbetsbeskrivning för ett café manager

Arbetsbeskrivning för ett café manager


Nästan alla samhällen i Amerika har ett café att tillhandahålla en lämplig plats för människor att möta, koppla av, studera eller plocka upp en drink och mat på väg till en annan plats. Cafe ansvariga se till att caféet levererar konsekvent service och produkter. Chefen har en betydande inverkan på verksamheten eftersom han sätter tonen i caféet och bygger relationer med människor som blivit stamkunder.

Ansvar

En café manager övervakar den dagliga driften av ett kafé hon också rekryterar, utbildar och anställer café arbetstagare. Enligt en platsannons för en café chef på Barnes and Noble i Buffalo, New York, måste café chefen "Främja en miljö som är både anställd-centrerad och kundfokuserad" och "Fokusera på teamutveckling, maximera försäljning och produktivitet, och som tillhandahåller enastående kundservice." Manager garanterar också att caféet är kompatibel med hälsa koder och sanitära standarder. Små oberoende kaféer, hon håller inventering, beställer varor och betalar fakturor.

Tid engagemang

Många kaféer är öppna dygnet runt. En chef måste vara på plats hela tiden, så vissa förskjutningar förlänga sent in på natten eller börja tidigt på morgonen. Även om caféet inte är öppen dygnet runt, måste kafé chefer vara flexibel och beredd att arbeta en mängd förändringar inklusive kvällar, helger och helgdagar.

Kvalifikationer

Det finns ingen konsekvent utbildningskrav för en café chef, även om de flesta har en gymnasieexamen och många har en associate's degree i affärer, mat eller ett närliggande område. En café chef bör ha minst två års erfarenhet i ett café som barista, waitperson eller kock. Vissa kaféer kräver deras chefer ha ledningens tidigare erfarenhet, även om vissa har en lärling program för att lära utmärkt arbetstagare att vara chefer. För att garantera säkerheten för kunder och anställda, kräva vissa anläggningar även att varje chef som skall certifieras i HLR, första hjälpen och AED.

Andra överväganden

Cafe chefer bör ha överlägsna människor färdigheter eftersom de måste interagera med anställda och kunder att skapa en positiv atmosfär och lösa problem på ett effektivt och ändamålsenligt sätt. De måste känna till alla jobb inom café så att de kan övervaka kvaliteten. De måste excellerar i tid förvaltning så att de kan prioritera uppgifter och möta deadlines. De måste kunna skapa scheman för sig själva och arbetarna som speglar verksamhetens behov samt behov av anställda.

Lön och jobb Outlook

Förenta staternas Bureau of Labor Statistics håller inte separata data på café chefer, men ställning faller inom kategorin större matservering chefer. I 2009, människor i dessa yrken gjorde ett genomsnitt på £14.70 per timme eller £30,686 per år. Dessa positioner förväntas växa mellan tre och sex procent av 2018, vilket är långsammare än genomsnittet.