mynewspapers.net

Arbetsbeskrivning för en sekreterare på ett byggföretag

Arbetsbeskrivning för en sekreterare på ett byggföretag


Förutom att ha bra kommunikation, organisatoriska, matematik och datorkunskap, byggföretag förstå sekreterare också byggprocessen och terminologi för att utföra sina arbetsuppgifter.

Prästerliga uppgifter

Bygg företag sekreterare hantera de huvudsakliga prästerliga arbetsuppgifter för kontoret, inklusive komponera och skriva projekt korrespondens, sortera mail, skicka konstruktion tillåter förfrågningar, schemalägga möten och att göra kopior av dokument för byggandet bud och projekt.

Receptionisten tullar

Bygg företag sekreterare måste också svara telefoner, svara på allmänna frågor från kunder och leverantörer, skriva meddelanden och överföra samtal.

Fil underhåll

Sekreterarna ansvarar för att organisera projekt och office filer inklusive löneskatt dokument, fakturering projektsammanfattningar, arbetstagarens ersättning dokument, ritningar, avtal och leverantörsfakturor.

Redovisning

Sekreterarna kan bistå ekonomiavdelningen eller bok-keeper med Leverantörsreskontra, fakturering och löner. Detta kan inkludera granska fakturor, beräkning av kostnader för material och underleverantör avgifter, granska anställd tid kort och uppdatera löne-och bekostnad.

Inmatning av data

Bygg företag sekreterare använda programvaror för att uppdatera och hålla reda på kostnaden för att bygga material och arbetskraft för varje projekt. De kan också hjälpa projektledare genom att uppdatera den information som behövs för att skapa förslag och Budgetrapporter.