mynewspapers.net

Arbetsbeskrivning för en inredning projektledare

Arbetsbeskrivning för en inredning projektledare


Projektledare inom arkitektur och inredning samordna och övervaka projektets livscykel faciliteter relaterade projekt. De hanterar projekt från befruktningen genom konstruktionen och slutförandet. Dessa projektledare utveckla byggnadsplanerna, hjälpa till att utvärdera och välja arkitektur, konstruktion och tekniska entreprenörer och samordna arbetet i de projekt och mönster lag, liksom de många entreprenörer som bidrar till faciliteter projekt.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

Inredning och design projektledare övervaka arkitektonisk design och konstruktion ansträngningar. De genomföra marknadsundersökningar och underlätta Designgranskning och bygga planeringsmöten. De godkänna konstruktionsspecifikationer och utveckla köp motiveringar för material vid behov. Förberedelse för bygga fas, design chefer granska förslag och uppmaningar och samordna med fältet personal. De bedriver även webbplats inspektioner för att säkerställa överensstämmelse till designspecifikationer och byggnormer. Design chefer granska entreprenör resultat för anpassningen till kontrakt och godkänna fakturor för betalning. De hantera arbetsflödet, övervaka genomförandet av verksamhet och kommunicera framsteg till berörda parter.

Yrkesrisker

Projektledare inom arkitektur, inredning och design och konstruktion behöver fysisk uthållighet eftersom deras arbete innebär frekvent resande, långvarig stående, bockning, framåtböjd och arbetar i trånga kvartalen. De är också utsatta för väder eftersom de utför en del av deras arbete utomhus eller i delvis byggt strukturer. Vid rutinmässig webbplats inspektioner, projektledare ökar deras risk för personskada vid exponering för potentiellt farliga verktyg och vassa föremål.

Sysselsättning kvalifikationer

Formell utbildningskrav varierar beroende på arbetsgivare och projekttyp. I allmänhet har idealiska kandidater minst en universitetsexamen från ett ackrediterat skola i arkitektur, bygga iscensätta eller inredning och tre till fem år erfarenhet inom design och utrymme som planerar för inredning eller konstruktion projekt. Många arbetsgivare söker kandidater med kunskap om system möbler specifikationer, bygga koder och amerikaner med Disabilities Act (ADA) krav. Kvalificerade kandidater med licenser eller certifieringar från det nationella rådet för arkitektoniska recension styrelser (NCARG) eller det nationella rådet för inredning kvalifikation (NCIDQ) är mycket föredra.

Karriärmöjligheter

Befordran karriärmöjligheter för design chefer varierar baserat på prestation, arbetsgivaren storlek och ledningsstruktur. Inom stora arkitektur och inredning företag, kan projektledare utvecklas till chefer eller företagsledare. Mycket erfarna design chefer kan välja karriärer som oberoende konsulter. Några chefer tjänar som expertvittnen i domstol eller skiljemän i rättsliga tvister. Chefer med krävs kapital och affärskompetens kan starta en projektet förvaltningen tjänsteföretag, som är specialiserade inom arkitektur, konstruktion och inredning.

Ersättning

PayScale anger projektledare inom inredning och design i genomsnitt grundlön intervall av £26,970 till £44,461, med en bonus potentiella omfånget av 677 £ till £3,543. Projektledare anställda av företag som erbjuder vinstdelning program kan förvänta oss ytterligare inkomster, från £661 till £3,263. Resultat från kommissionen är allt från £1,597 till £16,532. Den beräknade totala ersättningen för inredning och design projektledare i USA, inklusive lön, bonus, vinstdelning och kommissionen varierar från £27,174 till £46,001, från och med juni 2010.